Nije retkost da se za slavne povezuju priče da izgledaju potpuno drugačije uživo nego kada ih gledate preko malih ekrana. Čak i kada bacite pogled na njihove mreže, većina deluje apsolutno "savršeno". 

Oni nemaju pore, bore, celulit... kosa im je uvek sređena i izgledaju besprekorno. Istina je doduše, da su i oni samo osobe od krvi i mesa, te da i te kako imaju svoje bolje i lošije dane. Zbog prirode posla, naravno da ćemo ih češće videti doterane nego u prirodnom izdanju, a u nastavku pogledajte kako neke od najlepših Srpkinja izgledaju kada se opuste i skinu šminku.

Ivana Nikolić

Ivana Nikolić definitivno je jedna od najatraktivnijih pevačica na domaćim prostorima. Međutim, kao i sve žene, to ne znači da je našminkana 24/7. Paparaci su je nekoliko puta uslikali bez šminke, a razlika je zaista minorna.

Ivanu Nikoliž su uslikali bez šminke.
pritnscreen/youtube 

Doduše, pevačica je jedna od retkih koja se ne libi da na svom profilu podeli fotografije kada je bez mejkapa, doduše sa Insta filterima, ali ne može se reći da Ivana i bez šminke nije lepa.

Ivana nikolić često deli selfije bez šminke.
Instagram 

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović je jedna od najlepših pevačica.
Instagram 

Na listi lepotica nalazi se i vatrena Teodora Džehverović koju uglavnom možemo videti tip-top sređenu, pogotovo na Instagramu. Međutim, daleko od toga da se Teodora ne snima i bez šminke, a kolika je razlika, procenite sami.

Teodora Džehverović bez šminke izgleda drugačije.
Instagram 

Ono u čemu su mnogi saglasni je da sa crvenom kosom, kada je bez šminke, pevačica izgleda daleko starije.

Teodora Džehverović bez šminke izgleda starije.
ATA Images 

Elena Kitić

Elenu Kitić često nazivaju modrnom Bratz lutkom. I zaista, kada pogledate njene Instagram fotografije, nije teško videti zašto je to tako. Međutim, neke njene fotografije koje nisu sređene u Fotošopu i programima pokazale su njeno prirodnije, manje "barbie" lice.

Elena Kitić je neprepoznatljiva bez šminke.
printscreen/twitter 

Razlika i te kako postoji, a mnogi navijaju da Elenu češće viđamo u ležernijem, prirodnijem izdanju.

Emina Jahović

Eminu Jahović u više navrata smo mogli da vidimo bez teške šminke. Pevačica i te kako vodi računa o tome kako izgleda, sa posebnim akcentom na negu zbog čega se može pohvaliti mladolikim licem.

Emina Jahović se slikala bez šminke.
Instagram 

Jelena Karleuša

Jelena KArleuša izgleda sjajno i sa šminkom i bez nje.
Instagram 

I jedna od naših najvećih zvezda Jelena Karleuša, ne libi se da pokaže kako izgleda bez šminke. Ona je u vše navrata delila na svom profilu i fotografije bez mejkapa, i jasno je da i te kako vodi računa o svom licu i koži.

Takođe, i paparaco fotografije pokazale su da Jeleni ne treba šminka da bi bila atraktivna.

Jelena KArleuša nema problem da se slika bez šminke.
ATA Images 

Severina

Severina sa razlom spada u jednu od najlepših žena na ovim prostorima. Imala šminku ili ne, njena harizma će vas osvojiti na prvu, a iako pevačica bira da bude sređena, gotovo u svim prilikama, njeni selfiji bez šminke oduševili su i muškarce i žene.

Milica Pavlović

Milica Pavlović definitivno je prepoznatljiva po tipičnom, zavodljivom ajlajneru, međutim, pevačica nema problem ni da se fotografiše bez šminke. 

Milica Pavlović snimala se bez šminke.
Instagram 

Ipak, mnogi su mišljenja da i bez filtera, šminke i frizure, Milica izgleda podjednako lepo.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin sa razlogom važi za jednu od naših najlepših glumica. Njoj šminka nije ni potrebna, a retko kada je i možemo videti sa teškim mejkapom, zbog čega opravdava titulu zavodnice i prirodne lepotice.

Aleksandra Jeftanović

Još jedna "rekorderka" na listi. Aleksandra, koja je jedno od najpoznatijih lica na domaćim prostorima jedna je od onih žena koja apsolutno može da se pohvali da joj nije potrebna šminka da bi izgledala fantastično, što možete i videti na fotografijama u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Aleksandra Jeftanović bez šminke na odmoru.

Maja Berović

I Maja Berović je jedna od onih koja oduševljava i sa šminkom, i bez nje.

Zorannah

Slavna influenserka je jedna od onih oko koje su se često "lomila koplja". Mnogi su mišljenja da toliko fotošopira fotografije da više i ne liči na sebe, što je apsolutno bespotrebno, s obzirom da je lepa devojka. 

qre.JPG
Instagram 

Ipak, Zorana nema problem i da se snima bez šminke, a na negativne komentare retko se osvrtala.

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić je jedna od najlepših žena.
ATA Images 

I influenserka Tamara Kalinić važi za one srećnice kojima nije potrebna šminka da bi izgledale perfektno. Na svom Instagramu deli fotografije sa i bez mejkapa, a zategnutu kožu i svežinu duguje pravilnoj nezi o čemu često priča na svom profilu.

Tamara Kalinić izgleda sjajno i bez šminke.
Instagram 

Nikolija

Pevačica je poznata po ogromim transformacijama, te je za potrebe spotova često menjala frizuru, šminku i stil. Ipak, čini se da bez šminke ipak izgleda neznatno drugačije nego na uglađenim fotografijama na profilu.

Nikolija nema problem da pokaže lice bez šminke.
Instagram 

Nju su pre nekoliko meseci uslikali i paparaci u prirodnom izdanju, pa procenite sami da li je razlika baš toliko velika.

paparaco lov/youtube Nikolija bez šminke

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je jedna od najlepših žena.
Instagram 

Lepa Novosađanka važi za jednu od najlepših žena na ovim prostorima, ali je takođe i jedna od onih kojima šminka ne treba da bi izgledala lepo.

Nataša Bekvalac izgleda sjajno i bez šminke.
Instagram 

Nataša je u više navrata delila fotografije na kojima je u potpuno prirpodnom izdanju i jasno je da su genetika, ali i ispravna nega i ishrana uradili svoje.

Nataša Bekvalac nema problem da se fotografiše i bez šminke.
Instagram 

Ena Luna

Ena Luna je uvek tip top sređena.
Instagram 

Još jedna Novosađanka na listi, ali ovog puta influenserka. Enu Lunu često viđamo tip-top sređenu, ali nema problem ni da se fotografiše bez šminke. 

Ena Luna se slikala i bez šminke.
Instagram 

Ksenija Knežević

Nekadašnja "Uraganka" spada u neke od najlepših žena na ovim prostorima, ali su mnogi mišljenja da joj izgled u "smeđe" vode nije bio potreban. Naime, kada se Ksenija prefarbala u braon boju, mnogo njih je komentarisalo da je ova nijansa čini starijom, a lice umornijim. 

Ksenija Knežević bez šminke je neprepoznatljiva.
printscreen/instagram 

Takođe, bilo je i onih koji su komentarisali da su Ksenija na Instagramu, sa šminkom, i Ksenija uživo, bez šminke, dve potpuno različite osobe, što nije bio slučaj kada je bila plava.

Ksenija Knežević drugačije izgleda bez šminke.
Instagram 

Marija Kilibarda

I na kraju, još jedna rekorderka. Lepa voditeljka Marija Kilibarda oduševljava svojim prirodnim izdanjima kojih ne možemo da se nagledamo. Marija je prava prirodna lepotica i sa šminkom, ili bez nje, izgleda fantastično.

Naposletku, iako se o ukusima ne raspravlja, ko je od poznatih dama najatraktivniji bez šminke? Podelite sa nama vaše mišljenje i ostavite nam komentar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!