Lepa poljska manekenka Anja Rubik možda je na pragu pete decenije, ali je i dalje angažovana podjednako kao na početku karijere. 39-godišnja lepotica radi punom parom, a angažovana je podjednako i po pitanju njene fondacije SEXED.PL. Često se može videti i na crvenom tepihu, i malo je reći da pojavom oduzima dah, te ne čudi što je jedna od najtraženijih manekenki današnjice.

No, kada je reč o ljubavi, Anja već neko vreme "solira". Nije poznato da li se trenutno viđa sa nekim, iako je u prošlosti viđena sa brojnim poznatim muškarcima. Ipak, i dalje je najprepoznatljivija po vezi, a potom i braku sa slavnim srpskim manekenom Sašom Kuzmanovićem sa kojim se razišla davne 2015. godine.

Oni su važili za najlepši i najskladniji par, te su vesti o njihovom raskidu šokirale javnost. Naime, i Saša je, kao ona, bio jedan od najuspešnijih modela, ali se ispostavilo da čak i to što su iz iste profesije nije bila olakšavajuća okolnost. Ipak, nadali su se da je ljubav ipak jača od svega. 

Verili su se 2010. u Beču, a potom venčali godinu dana kasnije na Majorci. Anjinu venčanicu je kreirao Peter Dundas koji kreira za italijansku modnu kuću Pucci.

Venčanica je savršeno isticala Anjinu vitku figuru, a dugi veo je doprineo tome da mlada izgleda vrlo elegantno. Kratka haljina i dugačak veo – priznaćete neobična kombinacija. Cipele potpisuje brend Giuseppe Zanotti, čije je Anja bila zaštitno lice u kampanji za jesen/zimu 2011.

Anja Rubik udala se za Sašu Kuzmanovića na Majorki.
BW BO / The Photo One / Profimedia 

Međutim, čini se da je nakon venčanja sve krenulo nizbrdo sve dok nije usledio razvod. Naime, posle uspešne košarkaške karijere u Italiji, Saša je spakovao kofere i otišao u Njujork gde je radio kampanje najvećih modnih brendova. Jedan od prvih poslova bio je za slavne kreatore Dolčea i Gabanu, a sve posle toga postalo je istorija.

Paralelno s velikim profesionalnim promenama i na privatnom planu kod ovog harizmatičnog zaljubljenika u sport ništa nije po starom. Posle pet godina okončao je brak s Anjom Rubik, a kako se pisalo tada, njihov razlaz veoma mu je teško pao.

"Ne bih previše da pričam o tome, istina je da Anja i ja više nismo zajedno. To je život, ljudi se sastaju, rastaju i to je sasvim normalno. Mi i dalje imamo i negujemo sasvim dobar i fin odnos. Oboje nastavljamo dalje svojim putem", rekao je tada Saša.

Ko je Anja Rubik?

Anja Rubik koja je rođena je istog dana kada i Adrijana Lima, odrastala je u rodnoj Poljskoj, ali i u Grčkoj, Kanadi, Južnoj Africi... U manekenstvo se zaljubila gledajući spot "Freedom" Džordža Majkla u kojem se pojavljuju supermodeli devedesetih.

Postala je članica poljske modne agencije, a onda se uputila za Pariz gde je počela njena modna priča. Debitovala je na Pariskoj nedelji mode pre 20 godina, a prvu kampanju je kao članica agencije "Next management" ostvarila sa brendom "Chloe".

Poljakinja specifičnog izgleda i slobodnog duha koju su na početku karijere stavljali na liste najboljih modela sveta, dobila je veliki kompliment od Karla Lagerfelda, tadašnjeg kreativnog direktora "Šanela" koji je rekao da je Anja njegova inspiracija.

Pre 15-ak godina učestvovala je na reviji "Viktorija skret", a onda se na istom događaju pojavila i 2010. i 2011. godine.

Bila je na 25 naslovnica inostranih naslovnica "Voga", a Entoni Vakero ju je, poput Lagerfelda, proglasio svojom muzom. A ona ga je noseći njegovu haljinu na Met Gali 2012. bukvalno proslavila.

I dan-danas aktivna je na modnim pistama i u kampanjama velikih brendova, te je više nego jasno da je za nju samo nebo granica, a još njenih fotografija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Anja Rubik

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Amerikanac o Srpkinjama Tiktok/aaronpalaciosrebel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!