Halloween groznica već neko vreme trese Holivud, a poslednjih dana, na brojnim žurkama mogli smo da vidimo više nego dobre maske slavnih. Naravno, svi su u iščekivanju šta će za ovu Noć veštica pripremiti "mama kostima" Hajdi Klum, ali se sada prvi put čini da je dobila dostojnu konkurenciju i to od, verovali ili ne, Kim Kardašijan, koju je na prvu malo ko mogao da prepozna. 

Naime, Kim se na jednoj zabavi pojavila kao Mistik iz franšize "X-Men". Ona se pojavila u preuskom kombinezonu koji je u prvi plan istakao sve njene atribute, dok je lice našminkala plavom bojom i nosila protetičke dodatke, sočiva i crvenu periku.  

Kim je u međuvremenu i okačila fotografije na svoj Instagram, a mreže su, očekivano, buknule istog trena. "Magik, Mistik, Selene", napisala je Kardašijanka u opisu slike na kojoj pozira sa prijateljicama Olivijom Pirson i Natali Halkro, a komplimenti su se samo ređali.

Inače, Kim je malo pre toga šokirala svoje pratioce dekoracijom oko svog doma. Kao i svake godine, potrudila se da bude posebno maštovita, ali je po mišljenju mnogih, sada otišla ipak malčice predaleko. 

Naime, problem su bile replike ruku njene dece koje su virile iz veštačkih grobova, što su mnogi prokomentarisali kao "degutatantno". 

"Ovo su ruke moje dece. Ovo su ruke mojih nećaka. Možete videti ruke nekih naših prijatelja", rekla je.

Ipak, dopadalo se to nekome ili ne, činjenica je da je Kim privukla pažnju, što je i želela, i definitivno postala jedna od najoriginalnijih kada je u pitanju Halloween. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!