Nije tajna da je ozloglašeni milioner i bivši predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp oduvek imao oko za lepe žene, čijim čarima nije uspevao da odoli, međutim, teško da ga je ijedna tako "koštala" kao što je to bio slučaj sa drugom suprugom Marlom Mejpls sa kojom je bio u braku od 1993. do 1999. godine. 

Lepa Marla, inače bivša manekenka i glumica zavela je milionera još dok je bio u braku sa Ivanom, što mu ona nije oprostila do smrti, ali porivi su ipak bili jači.

Fatalna lepotica i Tramp zapravo su se upoznali još 1985. godine na jednom teniskom turniru, a veoma je brzo postalo jasno da među njima postoji više od prijateljstva. Naravno, američki mediji su budno pratili razvoj njihove veze koja je dovela do kraja braka sa Ivanom Tramp.

Milioner je kasnije priznao kako zapravo nije hteo da se ponovo ženi, ali sve se promenilo kada je Marla ostala trudna. Veliku prašinu podigao je i predbračni ugovor koji je manekenka morala da potpiše, ali je bivši američki predsednik rekao kako je to bilo nužno da on može mirno da spava, s obzirom da je zbog afere prvoj ženi morao da da milione dolara.

Mejpls je rekla sudbonosno "da" Trampu samo dva meseca nakon što je na svet stigla njihova ćerka Tifani, a iako su i te kako bili pod budnim okom javnosti, trudila se da svoj privatni život sakrije što je moguće više. Nažalost, njihov brak nije potrajao, a razišli su se kada su se pojavili prvi problemi vezani za njihovu ćerku.

"Nismo se slagali u pogledima na svet, a imali smo i drugačiju ideju o vaspitanju naše ćerke", rekla je Maples za People pre pet godina.

Nakon razvoda od Donalda, Marla se preselila u Kaliforniju gde je sama odgajala Tifani. Iako nije dobila bogatstvo kao Ivana, Tramp je u nekoliko navrata istakao da je bio više nego velikodušan prema njoj, te je jasno da je ipak obezbeđena finansijski.

Međutim, Marla je bila uporna u tvrdnjama da joj je smešno da se zbog razvoda obogatila. Ipak, činjenica je da joj je bivši muž obezbedio početni kapital koji je pametno uložila i potom zaradila još veći novac. Inače, oboje su nastavili svoje živote bez međusobnog ponižavanja.

"Bavila sam se new ageom i filantropijom kako bi ostala fokusirana na vaspitanje svoje ćerke. Pre mi ni na kraj pameti nije bilo da ću je odgajati sama", priznala je onda u intervjuu. Dodala je kako je Tramp njihovoj ćerki omogućio visoko obrazovanje te sve što joj je trebalo u finansijskom smislu, ali sve ostalo je radila ona sama.

Marla poslednjih meseci putuje po Evropi odakle objavljuje zavodljive fotografije, a iako je napunila 59. godina, retko ko bi to mogao da zaključi po njenim objavama.

Činjenica je da fatalna zavodnica izgleda fantastično, te ne čudi što mnogi smatraju da je ona najlepša Trampova bivša. Nekadašnja manekenka je i dalje u fantastičnoj formi, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pogledajte kako danas izgleda Marla Mejpls, druga supruga Donalda Trampa...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!