O odnosu Donalda Trampa i njegove druge supruge, nekada jedne od najlepših žena sveta, Marle Mejpls svojevremeno su brujali svi mediji. Razlog je jednostavan; u vreme kada su njih dvoje započeli romansu, on je još uvek bio u braku sa pokojnom Ivanom Tramp. 

Nakon njegovog razvoda, glumica i manekenka i biznismen stali su pred oltar, a u braku su bili od 1993. do 1999. godine. Inače, sudbonosno "da" rekli su dva meseca nakon rođenja njihove ćerke Tifani koja će kasnije izrasti u "crnu ovcu" familije. 

Nažalost, razvod je bio neminovan jer se, kako je kasnije Marla ispričala "nisu slagali u pogledima na svet, a imali su i drugačiju ideju o vaspitanju ćerke". Nakon toga Marla se preselila u Kaliforniju gde je sama odgajala ćerku.

Upravo to što nije odrastala uz oca učinilo je Tifani koja sada puni 29 godina poptuno drugačijom od ostatka porodice, a ni dan-danas nije neko ko se "gura" da bude u centru pažnje. 

Zapravo, to što je svih ovih godina smatrana da je "autsajder" spasilo ju je "provlačenja po blatu" kroz koje su prolazili ostali članovi porodice jer su podržavali Trampove, neretko ludačke ideje.

Tifani Tramp često je bila na meti kritika zbog izgleda.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, iako je na tome zaradila određene simpatije javnosti, bilo je i onih koji su je jezivo prozivali zbog izgleda. Tako su govorili da je "nepodnošljivo ružna", "preslikani otac", ali i da je "karma ku*ka, jer nije nasledila majčinu lepotu što je Marlina kazna jer je bila ljubavnica", ali i mnogo gore stvari. 

Tifani je u jednom trenutku čak i pokušala da se okuša u muzičkim vodama i izbacila singl "Like a Bird", da bi kasnije rekla u intervjuu sa Oprom da je razmišljala da li da svoju karijeru nastavi u tom pravcu.

Ona je u jednom trenutku bila čak i pripravnik u časopisu "Vogue", ali se tu nije dugo zadržala jer je njen otac otpočeo predsedničku kampanju, što znači da je svoj život morala da podredi tome.

Vest da će se i Tifani pridružiti ostatku porodice mnoge je iznenadila ako se uzme u obzir da tata Donald nema dovoljno poverenja u svoju naslednicu i ne vidi kod nje ambiciju kao kod starije dece, što je u jednom intervju otvoreno i priznao.

"Don, Erik i Ivanka su moj ponos i oni naporno rade, a Tifani se ponosim u malo manjoj meri jer je ona tek završila fakultet, ali inače je sjajna devojka", rekao je tada predsednik Amerike.

Dok Donald i Erik vode računa o poslovima svog oca pošto obavlja dužnost predsednika i dok Ivanka pomaže ocu u političkim odlukama, Tifani jednostavno uživa u luksuzu i na Instagramu se neprestano hvali svojim putovanjima i druženjima s poznatima. Na ovoj društvenoj mreži ima preko milion pratilaca.

Inače, ona je pre nekoliko meseci otkrila i da ju je verio dečko i to nakon godinu dana veze, čime se odmah pohvalila na mrežama.

Lepe vesti zasenile su skandal kada su Trampovi tuženi od strane glavnog tužioca države Njujork, ali među tuženima nije bila i Tifani zbog čega su joj mnogi poručili da se "isplatilo biti crna ovca familije", a kako danas izgleda, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta: 

instagram/tiffanytrump Evo kako danas izgleda Tifani Tramp.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!