Raskidinikada nisu laka, niti prijatna stvar, nevezano da li ste slavni ili ne, međutim, posebnu težinu nose kada se odigraju javno. Kao da prekid veze nije sam po sebi dovoljno stresna stvar, već treba i da se odvija dok gledaju drugi. Međutim, šta kada krah romanse prate ne desetine, već hiljade i hiljade ljudi?

Upravo je ovako nešto na svojoj koži osetila slavna glumica Mimi Drajver koja je devedesetih ljubila čuvenog miljenika žena Meta Dejmona. Njihov raskid i dan-danas opisuju kao jedan od najvećih blamova, a glumici je nakon svega bilo potrebno dosta vremena da se oporavi od javne sramote.

Naime, Dejmon i Drajver upoznali su se i zavoleli na snimanju filma "Dobri Vil Hanting" 1997. godine, a strast je odmah planula. Hemija je bila vidljiva i na ekranu, a njihov čuveni poljubac u ovom ostvarenju proglašen je najlepšim te godine na velikom platnu.

Malo je reći da su glumci ubrzo postali omiljeni "it" par Holivuda, a javnost je bila željna detalja njihove veze. Njihova ljubav trajala je godinu dana, i uveliko su se najavljivala "crkvena zvona", a onda se odigrao trenutak koji je Mimi ponizio i kao nečiju partnerku, i kao ženu.

Naime, iako je sve delovalo idealno do tog trenutka, Dejmon se pojavio u emisiji Opre Vinfri koju su, bez preterivanja u uživo prenosu pratili milioni ljudi, i iznenadio sve svojim odgovorom po pitanju partnerke.

- Pa, ja sam slobodan. Bio sam s Mini neko vreme, ali više nemamo romantičnu vezu. Mi smo samo dobri prijatelji i mnogo je volim... Mnogo mi je stalo do nje. Značimo jedno dugom mnogo. Nije nam bilo suđeno, znate? Ako nije suđeno, nije suđeno.

Met Dejmon raskinuo je sa Mini uživo u programu.
Shutterstock 

Sve bi to bilo u redu i čak i pohvalno da sa takvim poštovanjem govori o bivšoj da je Mini znala da više nisu zajedno. Ono što se dogodilo prokomentarisala je glumica nakon emisije.

- Šteta što je Met sve to rekao dok je gostovao kod Opre. Očigledno mu se činilo prigodnim da celom svetu objavi da smo raskinuli, a i dalje mislim da je to bilo nepristojno. Naravno, mesec dana ranije u drugom šouu pričao je koliko me voli i kako nam je super zajedno - rekla je razočarano.

Drajver je u tom trenutku njega smatrala dečkom, a navodno pre emisije s njom nije razgovarao ni o čemu. Inače, njena porodica je sve vreme tokom njihove veze bila zabriinuta za nju i smatrala da će na kraju ona biti ta koja je povređena.

- Moja porodica je volela Meta, nije to bio problem. Ali mogli su da vide kako ovaj mladić vrtoglavo napreduje, kao i ja, a kad ste mladi, teško je misliti ispravno i ostati nogama čvrsto na zemlji- rekla je glumica godinama kasnije.

Mini Drajver tvrdi da je raskid sa Metom Dejmonom bio agonija.
Shutterstock 

Kako je ispričala, dobro se seća trenutka kada je slomljena sedela na stepenicama ispred svoje kuće u Londonu i kada joj je otac rekao da će sigurno ponovo moći da voli nekoga.

- To je tako grozno reći! Ne osećam se bolje. To je užasno - rekla je Mini ocu, ali ju je život demantovao.

- Bio je tako u pravu!

14 godina kasnije Mini je u intervjuu rekla da je bila mlada i da se potpuno zaljubila u Meta. Način na koji je raskinuo s njom joj je slomio srce, ali su glumci kasnije izgladili odnos, te danas, kada se priseti veze, rekla je kako bi joj je drago da su ostali u dobrim odnosima.

Prošle godine, Mini je u jednom intervjuu otkrila da je slučajno srela Meta Dejmona na plaži, nakon što su 20 godina ignorisali jedno drugo.

- Iskreno, bilo je divno videti njega, njegovu decu, njegovu suprugu, osećala sam se vrlo sredovečno, što je bilo osvešćujuće. Mislim da je u našoj vezi bilo mnogo mladalačke ludosti, bilo je neverovatno, ali je bilo i tabloida - rekla je glumica koja je od 2020. godine verena sa devet godina mlađim televizijskim direktorom Adisonom O'Deasom, te je konačno srećna u ljubavi.

Mini Drajver danas je u srećnoj ljubavi.
RSMX/starmaxinc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!