Holivudska glumica Zara Fitijan, inača zvezda Marvelovog filma "Doctor Strange" pre nekoliko meseci optužena je da je sa suprugom Viktorom Markom imala polni odnos sa 13-godišnjom devojčicom, a njihova monstruoznost se tu nije zaustavila, već su sve i snimili kako bi kasnije ponovili iste scene, ali i uslovljavali tinejdžerku da radi sve što oni požele. 

Sve se desilo kada je Zara devojčici dala alkoholno piće, zatim je svog muža počela oralno da zadovoljava i zamolila devojčicu da im se pridruži. Ona je počela da imitira glumicu i radi isto što i ona. Inače, Zara je devojčici tada bila instruktor borilačkih veština.

Zara fitijan zlostavljala je devojčicu.
Splash News / Splash / Profimedia 

Devojka je tvrdila da nije znala kako da reaguje, a ovakve aktivnosti ponavljale su se i po nekoliko puta.

"Znala sam da nije u redu, ali nisam znala kako da se izvučem iz situacije“, rekla je policiji.

"Sećam se da sam pokušavala da kopiram Zaru u to vreme jer sam se ugledala na nju i pokušavala da budem poput nje u svakom pogledu", dodala je. Devojka je rekla i da se seća kako ju je Zara "trenirala" da postane bolja u seksualnim aktivnostima, rečeno je sudu.

Kako Daily Mail piše, devojka je rešila da o svemu progovori nakon što je osetila da ne može više da skriva u sebi takve stvari.

Zara Fitijan osuđena je na 8 godina zatvora.
SWNS / SWNS / Profimedia 

Nakon što je sud dokazao da su tvrdnje devojke istinite, Zara služi zatvorsku kaznuu zatvoru Foston Hall u Derbiširu, a među  zatvorenicama je i ozloglašena Maksin Kar koja je prozvana "najomraženijom ženom u Britaniji", nakon što je svom dečku dala alibi za ubistvo dve 10-godišnje devojčice. 

Otac Fitijanove koji je posećuje dva puta mesečno sada je otkrio neke nove detalje o glumici koji se tiču njenog života po izlasku za 8 godina. 

"Ona se iznenađujuće dobro nosi sa situacijom. Dali su joj da ide na kurs čišćenja. Da ste to upisali u spoljnom svetu, dobijanje sertifikata koštalo bi vas 5.000 funti. Odabrano je njih nekoliko kojima je data prilika kako bi se pokazalo da cene njihovo dobro ponašanje. Nadam se da će joj kurs biti od koristi kad izađe."

Inače, suprug glumice dobio je 14 godina, a par je proglašen krivim po 14 tačaka optužnice. Ipak, sud je imao razumevanja za Zaru koju je njen stariji suprug "oblikovao" od najranijih dana. Naime, Viktor je na neki način svojevremeno namamio u vezu tada 14-godišnju Zaru, odnosno sledeći isti obrazac "udvaranja". On je tada imao 37 godina, a glumica je počela da pohađa njegovu spotsku Školu šampiona.

Zara Fitijan bila je pod uticajem muža.
printscreen/instagram 

U seksualne odnose stupili su kada je Zara napunila 19 godina, a nakon što su obelodanili svoju vezu Viktor se razveo od tadašnje supruge Džulijet. U tom trenutku on je bio jedan od vodećih trenera borilačkih veština u Velikoj Britaniji i čak je bio na čelu Svetskog kongresa udruženja borilačkih veština.

Zara Fitijan postala je žrtva predatora zahvaljujući borilačkim veštinama.
pritnscreen/instagram 

Tako su na suđenju procurili i pojedini detalji njene prošlosti poput toga da je Zara sa 19 prošla ceremoniju u kineskom hramu Šaolin na kojoj je Viktora prihvatila kao svog "gospodara".

Poklonila se pred njim i izrekla tradicionalne stihove, te zaklela na vernost, ali i obećala da će uraditi sve što ikad od nje bude tražio, makar se to kosilo i sa ličnim stavovima.

Zari Fitijan muž je bio gospodar.
printscreen/instagram 

Baš iz tog razloga, i Zarin otac je ubeđen da je njen suprug uticao na njegovu ćerku. "Zara prihvata svoju situaciju i samo pokušava da uradi pravu stvar dok služi kaznu. Ima posao u teretani gde trenira i predaje časove joge i samoodbrane. Novi zatvorenici koji je ne poznaju misle da radi u zatvoru, pa mora da im objašnjava da je i sama zatvorenik. Mislim da je to zbog ljubaznog načina na koji priča i njenog obrazovanja", rekao je.

Otac je takođe otkrio da njegova ćerka planira da stekne diplomu iz sportskih nauka dok je u zatvoru. Priznao je i da je u početku bila veoma tužna i da je zbog sopstvene bezbednosti stavljena u izolaciju, ali dodaje da je to stanje sada prestalo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!