Megan Foks se našla na meti dežurnih kritičara na Instagramu, a potom je odgovorila na prozivke. Ranije ove nedelje, 36-godišnja glumica je objavila seriju selfija na Instagramu. Iako je većina komentara bila pozitivna, jedan obožavalac je napisao: "Gde su ti deca?"

Komentar na slici Megan Foks.
Instagram 

Zvezda Transformersa je sarkastično odgovorila, napisavši: „Čekaj, čekaj, čekaj. Imam decu?!? O moj Bože, znala sam da sam nešto zaboravila! Brzo, neka neko pozove sobara u hotelu Beverly Hils. To je poslednje mesto na kojem se sećam da sam ih videla. Možda ih je neko pretvorio u izgubljeno i nađeno.'

Megan Foks ima troje dece Noa (10), Bodija (8) i Džornija (6) sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom. Iako je glumica bila veoma otvorena u javnosti o svom životu, uključujući njenu vezu sa verenikom Mašin Gan Kelijem, odlučila je da svoju decu drži podalje od očiju javnosti.

Megan Foks obožava nakit za grudi, odnosno body chain modele aksesoara.
B4859 / Avalon / Profimedia 

Još u aprilu, Fok je razgovarao sa Glamour UK o izazovima zaposlene majke.

„Teško je, jer putujem dugo, a oni moraju da idu u školu, što je istina“, rekla je ona u intervjuu. „Volela bih da ih mogu povesti sa sobom na putovanje, to bi mnogo olakšalo stvari.“

Megan Foks sa decom.
Profimedia 

Foks je priznala da ponekad brizne u plač kada je daleko od dece.

"Ulazim u kadu i plačem mnogo jer je teško, ne zbog pritiska koji neko drugi ili društvo vrši na tebe, već je jednostavno teško biti odvojen od njih", dodala je ona. 'Oni su moj DNK.'

Megan je dalje rekla da je „teško ne osećati se dužnim biti sa njima sve vreme ili se stalno osećati kao da ne radim dovoljno dobro posao".

Megan Foks ima troje dece Noa (10), Bodija (8) i Džornija (6) sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom.
Shutterstock 

„Ali ja sam takođe odvojena od njihovog oca. Tako da ih mogu imati samo pola vremena. Tako je“, rekla je.

„I na neki način mi omogućava da imam trenutke za sebe, u kojima mogu da živim svoj život kao ja, ne samo da sam uvek nečija majka i to je lepo, već se uvek boriš sa krivicom, poput osećaja 'Nisam dovoljno dobra'.

Megan je ranije izrazila zabrinutost za svoje sinove jer imaju dugu kosu i vole da se oblače u žensku odeću. Ali glumica je samo za najstarijeg priznala da želi da bude devojčica.

„Imam dete koje pati. Jako sam zabrinuta zbog toga, volela bih da čovečanstvo ne bude takvo. Čak i kada je imao samo dve godine, više je voleo haljine nego pantalone“, rekla je Megan Foks za Glamour UK o svom devetogodišnjem sinu.

Odabir odeće svog sina, kaže, vidi kao način izražavanja. Glumica je dodala da je pročitala mnogo knjiga o rodnom identitetu, uključujući knjige koje su napisale transrodne osobe.

„Neke knjige kažu da možeš biti dečak i da nosiš haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. To čak i ne mora da ima veze sa vašom seksualnošću", rekla je Megan.

Foks takođe kaže da je godinama radila na tome da ohrabri Noa i njegovu braću, Journeija i Bodija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, drugi ljudi imaju problem sa ličnim izborima njenog sina.

U galeriji pogledajte još fotografija Megan Foks pre brojnih zahvata.

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!