Kako stvari stoje, nakon raskida veridbe sa Dženifer Lopez, njen bivši verenik Aleks Rodrigez nema sreće da nađe novu ljubav. Svakoj devojci je nešto zamerao, a izvori tvrde i da ih je često poredio upravo sa bivšom koja je, podsetimo, raskinula sa njim nakon brojnih priča o prevari, da bi se naposletku vratila svojoj velikoj ljubavi, Benu Afleku, i na kraju se i udala za njega. 

Rodrigez je na pitanja o latino divi nakon svega odgovarao sa knedlom u grlu, i javno istakao da je "pogrešio što ju je pustio". No, njegove reči ni najmanje nisu poremetile Džej Lo koja uživa punim plućima u staroj/novoj romansi. 

Aleks rodrigez se kaje što je ispustio Dženifer Lopez.
Shutterstock 

Sada je Aleks još jednom privukao pažnju javnosti izborom nove devojke koja je fitnes instruktorka, a njen izgled mnoge je iznenadio. Žaklin Kordeiro i Aleks Rodrigez nedavno su uslikani na Beverli Hilsu, dok su uživali u kupovini i držali se za ruke. Izvori bliski bejzbol legendi tvrde da je on konačno srećan, a dopada im se i izbor njegove izabranice, ali ima i onih koji tvrde da Rodrigez od nje zahteva da izgleda kao Džej Lo, jer mu se "dopadaju izraženi mišići"

aleks rodrigez u razgledanju i kupovini sa novom devojkom.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Žaklin je ne samo fitnes guruu, već ima i dvoje dece, kao i uspešan fitnes brend, a radila je i kao medicinska sestra, a onda je magistirala nutricionizam. 

Ipak, iako je zdrav život deo njenog "posla", kao i načina života, ono što je zbunilo mnoge je to što Žaklin prati u stopu, te je u teretani viđaju češće nego pre. Sve to je išlo u prilog tvrdnji da Rodrigez sledi bizarno pravilo u vezama odnosno da primorava partnerke da neumorno treniraju kako bi došle do željene forme, one koja se njemu dopada.

To pravilo je navodno primenjivao i u veza sa Kameron Dijaz i Kejt Hadson, koje su samo neke od poznatih imena iz ljubavne prošlosti ovog bivšeg sportiste, koji se zabavljao i sa Madonom (zbog nje je prihvatio kabalu), Demi Mur, manekenkom Melisom Brito, i En Vojčicki, bivšom suprugom jednog od osnivača Gugla Sergeja Brina.

Da li u ovim pričama zaista ima istine, ostaje da vidimo, a još fotografija njegove nove izabranice pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako izgleda Žaklin Kordeiro, nova devojka Aleksa Rodrigeza

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!