Još jedan dan, još jedna nova drama sa Megan Markl. Taman se pomislilo da se vojvotkinja konačno smirila sa "ispovestima", kad je iznenadila sve još jednim priznanjem koje je vezano za jedan od njenih poslova s početka karijere.

Tada je radila kao hostesa u emisiji "Dogovoreno ili ne", a u podkastu "Archetypes" iznela je niz optužbi da su je čelnici naterali da se oseća kao "glupača", te je jedino što je bilo potrebno da izgleda lepo. 

Megan Markl je u emisiji pričala o počecima karijere.
DPPA / ddp USA / Profimedia 

Megan je učestvovala u drugoj sezoni prikazivanja, i kako je ispričala, redovno je morala da ide na spraytan, frizura je bila obavezna, a lepota je bila u prvom planu. 

- Bila sam zaista zahvalna kao glumica na audiciji što imam posao kojim sam mogla da platim račune. Imala sam prihode, bila sam u sindikatu, imala sam zdravstveno osiguranje, bilo je super. Ali, na kraju sam napustila šou. Bila sam mnogo više od onoga što se objektiviziralo na sceni. Nisam volela da budem primorana da radim posao koji se svodio na izgled, na specifičan arhetip reči glupača - rekla je Megan.

Vojvotkinja od Saseksa je ovom prilikom priznala da joj je mnogo smetalo što nije mogla pokaže svoj pun potencijal, za razliku od perioda kada je radila kao pripravnik u američkoj ambasadi u Argentini.

- Radilo se isključivo o lepoti, a ne nužno o intelektu - rekla je Megan prisetivši se da su na snimanju TV emisije postojala mesta za stavljanje trepavica, ekstenzija i dodataka u grudnjake, a da su im čak uručivali i vaučere za tretmane samopotamnjivanja kako bi sledile određene standarde izgleda.

Međutim, nakon ovih reči oglasila se njena stara koleginica Klaudija Džordan koja tvrdi da vojvotkinja ne govori istinu, te da ih čelnici nisu tretirali kao "glupače" i da je emisija pružala mnogo prilika. 

Napomenula je da intelekt nije bio presudan da bi se dobio taj posao, ali da su producenti pre svake emisije birali pet devojaka koje su bile najzabavnije i umele da komuniciraju sa takmičarima, prenosi "Dejli mejl".

"Ako se samo pojaviš i ne angažuješ se, onda ćeš dobiti ček i nećeš imati mnogo toga", istakla je Klaudija da je mnogo toga zavisilo od ličnog učinka i interesovanja. Emisija je tako njoj donela učešće u "Celebrity Apprentice", "Celebrity Apprentice All Stars", na izboru za Mis univerzuma 2009. godine, kao i pojavljivanje u specijalnom izdanju magazina "People" - "People magazine's 100 Most Beautiful issue".

Kladuija koja je zvezda rijaliija "Prave domaćice iz Atlante", poručila da ne želi da se njeno oglašavanje na Instagramu protumači kao naad na Megan već kao odbrana emisije. "Bog zna koliko sam puta branila tu ženu, ali....", rekla je, što je bilo više nego dovoljno da se priča zaokruži, a da li će na njene reči reagovati Marklova, ostaje da vidimo, a koliko se Megan promenila od početka karijere do danas, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!