Serija ''Očajne domaćice'' bila je omiljena i mnogim Srpkinja, a na malim ekranima emitovala se od 2004. do 2012. godine.

Glavne akterike ove serije bile su Eva Longorija, Teri Hačer, Felisiti Hafmen i Marsija Kros, a ove žene posle serije krenule su svojim putevima.

Najveću slavu od njih doživela je Eva Longorija, a dosta se pričalo i o Teri Hačer.

U ''Očajnim domaćicama" glumila je simpatičnu Suzan Majer, a u mlađim danima bila je jedna od najseksepilnijih glumica. Svoju figuru zadržala je sve do danas, a mnogi za njen izgled imaju samo reči hvale.

Nakon što je serija snimljena, kružile su glasine kako je Teri teška za saradnju, a navodno tokom jedne sezone nije pričala ni s kim na setu. Iako ih je na početku bilo više od četiri, na kraju serije ostale su četiri glavne ''domaćice'', a Marsija, Eva i Felisiti zahvalile su se svima, osim Teri, što je potvrdilo loše odnose među njima.

teri hačer snimljena u maju na jednom događaju
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedno vreme medijima su kružile glasine da je glumica čak i bankrotirala, ali ona je kasnije te navode demantovala i tvrdila da je došlo do nesporazuma. Paparaci su je tada snimili u autoprikolici, zbog čega su i počele da kruže glasine da je ostala bez krova nad glavom, ali Teri je rekla da su scene bile za snimanje nove serije u kojoj glumi ženu koja živi u autoprikolici.

Danas živi u Los Anđelesu, a paparaci su je pre nekoliko dana uhvatili po izlasku iz svog automobila. Za razliku od drugih brojnih zvezda, Teri je ostala odana svom prirodnom izgledu, a pokazala je i svoje lice bez šminke, koje se malo naboralo s obzirom na glumičinih 57 godina starosti.

teri hačer koju su paparaci snimili na ulici bez šminke
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Teri se glumom bavi još od 1985. godine. Tokom života dva puta se udavala. Prvi put ''da'' je rekla Markusu Leiholdu, a brak je trajao samo godinu dana, od 1988. do 1989. godine. Nakon njega 1994. godine udala se za Džona Tenija, a razveli su se 2003. godine. 1997. godine rodila je i njihovu ćerku Emerson.

Teri je pre nekoliko godina otkrila da je blia žrtva seksualnog zlostavljanja i pedofilije. Naime, ona je na jednom događaju u organizaciji Ujedinjenih nacija koji se održava u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama odlučila da stane ispred celog sveta i otkrije kakve užas eje preživela.

Teri je imala pet godina kada ju je njen teča Ričard Hejs Stoun seksualno zlostavljao. Kako kaže, samu sebe je krivila za sve što se dešavalo.

"Bila sam ubeđena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe", rekla je Teri.

Glumičini roditelji nisu bili svesni da se bilo šta neobično događa, sve dok njena majka nije primetila da se Teri ponaša čudno u prisustvu njenog teče, zbog čega ju je držala podalje od Stouna iako je Teri tvrdila da je sve u redu, strahujući od posledica koje bi istina izazvala.

"Svi smo ćutali, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše da veruju da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom", ispričala je glumica.

teri hačer proslavila se ulogom u seriji očajne domaćice
Shutterstock 

Verovala je da će ovu tajnu odneti u grob, ali je jednom prilikom saznala da je Stoun, od kog se njena tetka u međuvremenu razvela, optužen za zlostavljanje još dveju devojčica, nakon čega je jedna od njih čak izvršila samoubistvo. Do policije je informacija da o njegovim nedelima došla tako što je devojčica Sara van Klimput, čija se porodica družila sa Stounom, ostavila oproštajnu poruku u kojoj je pisalo:

"Sigurno se pitate zašto je normalna tinejdžerka učinila ovo. Pa, pitajte Dika zašto".

Teri je nakon toga rešila da progovori i pomogne istražiteljima. Ričard Hejs Stoun završio je iza rešetaka, a osuđen je na 14 godina. Ipak, u zatvoru je preminuo, pa je odslužio samo šest godina.

teri hačer otkrila je da bila žrtva pedofilije i zlostavljanja
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!