Danijel Krejg se pre tri godine ponovo ostvario u ulozi oca i to sa Rejčel Vajs koju je upoznao još 1994. godine kada su igrali u jednoj predstavi, ali ih je život ponovo spojio skoro 16 godina kasnije kada su se našli u trileri "Kuća snova". ostalo je istorija, a srećni par nedavno se i venčao u tajnosti.

Čuvenog Džejmsa Bonda prinova je podmladila, te se od ćerkice retko odvaja, a sada je svetu odlučio i da pokaže stariju naslednicu koju je do sada čuvao od očiju javnosti, te se sa njom retko pojavljivao na svečanostima. 

Danijel Krejg retko se odvaja od mlađe ćerke.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na premijeri njegovog novog filma "Glass Onion: A Knives Out Mystery"  u Londonu, lepa 30-godišnja Ela Krejg stajala je uz svog oca i malo ko je mogao da skine pogled sa njih dvoje.

Sličnost između oca i ćerke je neverovatna, a mnogima je bilo teško da poveruju da glumac koji se može pohvaliti mladalačkim izgledom ima ovako odraslu ćerku.

Danijel krejg pojavio se sa ćerkom na premijeri filma.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Ela je krenula očevim stopama, a Danijel ju je dobio sa 24. kada je bio u braku sa prvom suprugom Fionom Laudan. Par se rastao dve godine nakon njenog rođenja, ali su ostali u dobrim odnosima.

Da li će Ela uspeti da nadmaši slavu čuvenog "Agenta 007" ostaje da vidimo, a do tada, pogledajte još neke njene fotografije u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ćerka Danijela Krejga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!