Ime Mark Bilingejm možda nije poznato široj javnosti, ali ga u Holivudu i te kako poznaju. On je čovek koji je svojevremeno čuvao neka od najvećih glumačkih imena poput Rasela Kroua, Majkla Kejna ali i nekadašnji par - Anđelinu i Breda.

Nakon njihovog razvoda, ostao je uz Džolijevu, ali je uprkos tome što je bio deo njene porodice čitavih 17 meseci, i što je zarađivao 11.500 evra, što je oko milion i trista hiljada dinara, odlučio je da da otkaz.

"Kada sam napustio vojsku 2007. godine, završio sam kao telohranitelj slavnih osoba kao što su Andžeina Džoli, Bred Pit, Rasel Krou i Majkl Kejn. Zarađivao sam jako dobro – tri puta više nego što sam zarađivao u vojsci", ispričao je Mark Biligejm za Daily Mail.

Štiteći slavne ličnosti, upoznao ih je onakve kakve one zaista jesu.

"Iza zatvorenih vrata slavne osobe su samo normalni ljudi. Smeju se i šale... Uvek su bili puni poštovanja prema meni. Ako sam ikada rekao da postoji sigurnosni razlog zašto nešto ne mogu da uradim, oni to nikada nisu dovodili u pitanje – verovali su mi 100 odsto", istakao je.

Međutim, postavilo se pitanje zašto je onda odustao od saradnje sa, konkretno Džolijevom.

Telohranitelj Anđeline Džoli kaže da je dao otkaz kada su njena deca počela da ga gledaju kao oca.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Njihovoj deci sam postao poput očinske figure (rekao je o saradnji sa Anđelinom i Bredom). Nisam imao privatni život. Bio sam iscrpljen. Moj porodični život nije postojao. Za 17 meseci sam bio kod kuće samo šest nedelja. Jednostavno je bilo previše", ispričao je na kraju. 

Procurio emotivni mejl koji je Anđelina poslala Bred Pitu kako bi izbegla da pokaže svoje emocije uživo.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Anđelina i Bred bili su u braku od 2014. do 2019. godine, a njihov turbulentan razvod još uvek traje. Anđelina je Breda optužila i za nasilje, i iznela u javnost dokaze o povredama, te ispričala da je Pit nasrnuo i na njihovu decu

Sa druge strane, glumica je prodala Bredu iza leđa imanje i vinariju Miraval u kojoj su nekada živeli i planirali da provedu starost, a nedavno je procurio i emotivni mejl koji je poslala bivšem suprugu prošle godine, a koji objašnjava njen postupak.

Anđelina Džoli poslala je Bredu Pitu emotivni mejl.
SOPA Images / Sipa Press / Profimedia 

"To je mesto na koje smo doveli blizance kući i gde smo se venčali u znak sećanja na moju majku. Mesto koje je obećavalo ono što bi moglo da bude i gde sam mislila da ću ostariti. Čak je i sada nemoguće ovo napisati bez plača. Uvek ću se sećati onog što je bilo pre deset godina. Ali to je takođe mesto koje označava početak kraja naše porodice - i posao koji je usredsređen na alkohol. Nadala sam se da bi to nekako moglo da postane nešto što nas drži zajedno i da smo pronašli svetlo i mir. Sada vidim kako si stvarno želeo da odem i najverovatnije će ti biti drago da primiš ovaj mejl", napisala je tada Anđelina, a kako su ona i Bred izgledali u doba najveće ljubavi, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!