Burak Ozčivit važi za jednog od najlepših i najpopularnijih turskih glumaca, a svetsku slavu donela mu je čuvena serija "Sulejman veličanstveni". Naravno, nakon toga usledile su podjednako propraćene "Dnevnik ljubavi", "Crna ljubav"... i mnoge druge, međutim, iako je poslovnom planu ređao uspeh za uspehom, kada je reč o ljubavi, tu su ga dočekale brojne nedaće.

Naime, poznato je da slavni glumac kojeg obožavaju i u Srbiji, sreću našao kraj lepe Fahrije Evčen, takođe glumice koja je domaća publika upoznala u ulozi Nedžle u seriji "Kako vreme prolazi".

Međutim, njihov odnos je, prema pisanju turskih medija, od samog starta bio na klimavim nogama, te se u više navrata polemisalo o njihovom razvodu, pogotovo tokom avgusta kada su počeli navodi da je lepa Fahrija opet trudna.

Fahrije Evčen i Burak Ozčivit imali su probleme u braku.
Instagram 

Ona i Burak su u braku od 2017. godine, a već imaju sina Karana. Problemi u njihovom odnosu počeli su 2020. kada je preminuo glumčev otac nakon čega je popularni Bali-beg upao u depresiju što se odrazilo i na njegov brak. U jednom trenutku je navodno Fahrija napustila i poorodični dom.

Prema pisanju turskih medija, oni iza sebe imaju vrlo težak period jer su Fahrije i Karan oboleli od virusa korona i sve vreme bili kod kuće, a za to vreme se glumica navodno neprestano svađala sa suprugom.

U jednom trenutku je, šuškalo se, svađa toliko eskalirala da je Fahrije Evdžen podigla glas na svekrvu Čejhan, pa je Burak skočio u majčinu odbranu, nakon čega je glumica napustila njihovu raskošnu vilu.

Međutim, par se ubrzo oglasio na Instagramu demantujući sve zajedničkim selfijem na kom su zagrljeni i nasmejani, uz poruku: "Ne budite glupi! Ostavite nas na miru!"

Burak Ozčivit demantovao je na Instagramu da ima problema u braku sa suprugom.
instagram/burakozcivit 

No, šuškanja da je Fahrija ponovo trudna pokazala su se istinitim jer je lepa glumica okačila selfi na kojem se i te kako vidi trudnički stomak.

Ona je ispod fotografije ostavila emotikon srca, a objavu je lakovao, naravno, i čuveni "Bali-beg" čime je jasno da su sve probleme konačno ostavili iza sebe, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako izgleda supruga čuvenog Bali-bega.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!