Iako vojvotkinja kao član kraljevske porodice ima beskonačne uslove da se oblači luksuzno, Kejt vrlo često za dnevne prilike bira elegantne komade high street brenda.

Tako je sve oduševila činjenica da vojvotkinja nosi blejzer dostupan u radnjama u Srbiji.

U videu koji je objavljen na Tviteru, usled kratkog javljanja članica kraljevske porodice koja je podržala englesku žensku ragbi reprezentaciju pre njihovog odlaska na Svetsko prvenstvo, Kejt je nosila crveni sako u kom smo je već nekoliko puta videli u javnosti.

kejt Midlton u crvenom sakou od tvida.
Stephen Lock/POOL supplied by John Rainford / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Blejzer od tvida sa starinskim zlatnim dugmadima uvek će biti asocijacija na klasične i vanvremenske komade.

Već nekoliko puta imali smo priliku da je vidimo u ovom pravom bezvremenskom komadu, a primetno je i da ga uvek kombinuje uz klasične komade neutralnih boja.

Tako je ovaj crveni blejzer ukrašen zlatnim dugmićima Kejt već nosila ranije ove godine prilikom poseta Kopenhagenu, uz belu košulju sa i crnim elegantnim pantalonama, a sve je upotpunila sa visokim potpeticama i jednom od omiljenih torbica koju poseduje u nekoliko boja.

Sako od tvida.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Koliko je tvid voljen jasno govori i činjenica da danas nema zaljubljenice u modu koja ne poseduje barem jedan komad napravljen od ovog grubog materijala, a sjajno je što je ovaj artikal dostupan i u prodavnicama high-street brendova.

Stradivarius sako koji nosi Kejt Midlton 3.500 dinara.
STRADIVARIUS 

Ovakav blejzer možete pronaći u Stradivarisu košta 3.500 dinara, dok vas u Zari čeka za 6.990 dinara, od istog materijala, ali je protkan belim i teget bojama.

Sako od tvida u Zari 6.990 dinara.
ZARA