Slavna glumica Selma Bler uradila je nezamislivo! Naime, poznato je da se jedna od najvećih zvezda 2000-ih godinama bori sa multipla - sklerozom, te da je neko vreme nije bilo moguće videti bez kolica ili štapa, a sada, ne samo da se vratila glumi, već je možemo videti i u novim epizodama "Plesa sa zvezdama"

- Često koristim štap, ali ne u meri u kojoj je to bilo nekada, rekla je nedavno Bler i otkrila da njeno telo je osećalo izazov tokom proba.

- Stegnem se dok me nečemu uče. Jer jednostavno nemam pojma, na primer, kakva će mi biti noga u trenucima stresa, dodala je glumica. Ipak, shvatila je da je koreograf kroz sve vodi i da je uvek tu kada joj treba oslonac, te pokazala izuzetan talenat za igru tokom ove emisije.

Zbog ovog poteza, glumicu obasipaju porukama podrške, što joj, bez sumnje, i ta kako znači, naročito nakon problematičnih poslednjih meseci kada ju je dečko napao u njihovom domu.

Do incidenta je došlo u februaru, u stanu Selme Bler u Los Anđelesu, nešto malo posle raskida njihove dugogodišnje veze. Karlos ju je posetio kako bi joj vratio televizor, a onda su se stvari iznenada okrenule, bacio se na nju i počeo da je davi.

Selmu Bler napao je bivši dečko.
Be Like Water Media / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumicu je Ronald "davio, tukao i da joj je agresivno tresao glavu i ramena" dok je ona ležala na krevetu. U izveštajima se navodi i da je glumica u vreme napada uzimala lekove koje pije zbog svoje bolesti, i da je Karlosu rekla da se ne oseća dobro. Međutim, on nije slušao njene reči i vikao je na nju.

- Zaje*ala si se, ne možeš ništa, ne možeš nikog da voliš, ti si beskoristan bogalj. Ja ne zaslužujem ovo, mogu mnogo bolje od tebe", urlao je njen partner, prenosi Daily Mail. U javnost su procurile i fotografije na kojima se jasno vide povrede koje je Ronald naneo Selmi.

U javnost su dospele fotografije na kojima je povređena Selma Bler.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je Bler opisala pred policijom, nakon ovih reči ona mu je zabila prste u oči i usta, a Karlos je njoj prekrio lice i usta rukama. S obzirom na to da u tom trenutku nije mogla da diše, Bler je izgubila svest.

Kada su policajci stigli kako bi obavili razgovor sa glumicom, tvrdi da joj je iz nosa počela kapljati krv i da je u tom trenutku ponovo izgubila svest.

Dečko Selme Bler dobio je zabranu prilaska glumici.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu, a Karlson je uhapšen zbog krivičnog nasilja sa telesnim povredama. Rečeno je u policiji da će dobiti petodnevnu zabranu prilaska bivšoj devojci, ali Karlos je sam podneo peticiju da mu se zabrani prilazak Bler, petnaest dana nakon incidenta.

Nažalost, Selmin život bio je protkan tragičnim događajima, te je sve ovo što joj se dogodilo sa bivšim, bio samo "vrh ledenog brega". Glumica je detalje svog života otkrila u memoarima "Mean Baby". Tako se saznalo da je bila žrtva silovanja, te da je dva puta pokušala da izvrši samoubistvo.

Selma Bler bila je žrtva silovanja.
Print Screen/Youtube 

Prvi put pokušala je zbog neuzvraćene i nesrećne ljubavi još za vreme studiranja.

- Ušla sam u njegovu kući. Popila sam šaku tableta i otišla u njegovo kupatilo gdje sam sela na pod i pila tekilu. Ali, u zadnji trenutak me je uhvatila panika. Na kraju je njegova mama zvala Hitnu pomoć koja me odvela u bolnicu - opisala je Selma. Osvrnula se i na prve simptome multipla skleroze.

- Koliko god tužno zvučalo, mislim da možda ne bih preživela te godine bez alkohola. Sada znam da sam imala simptome MS-a i da sam sama pokušavala da se lečim alkoholom - napisala je glumica koja je ove simptome počela da primećuje još u mladosti.

Selma je mučne detalje bolesti otkrila i u svom dokumentarcu 'Introducing, Selma Blair'.

- Rekli su mi da napravim planove za umiranje, ne jer bolujem od multiple skleroze, nego jer se borim protiv nje - rekla je glumica u filmu.

Redateljka Rejčel Flejt prikazala je kako se glumica podvrgava tretmanu sa matičnim ćelijama koji je obećavajuć za njeno stanje no, ona je ipak imala teške posledice na organizam.

Selma Bler bila je u bolnici zbog multiple skleroze.
Print Screen/Youtube 

Selmi su se na licu pojavile modrice, trpi bolove, a u isto vrijeme progovara o osećajima straha i smrtnosti te ni u jednom trenutku ne gubi optimizam.

Danas, glumica se čini jačom nego ikad, i konačno sija starim sjajem. Ne predaje se i ne dozvoljava da je život slomi, a koliko se promenila od dana najveće slave i kako izgleda danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Selma Bler.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!