Dženifer Aniston i ovoga puta uspela je da nasmeje mnoge tokom gostovanja u Ellen Show-u. U emisiji Elen Dedženeris osmislila je zanimljivu igricu koje se sama glumica i pribojavala.

Naime, Dženifer Aniston, koja za sebe kaže da pamti sve i svašta iz prošlosti, što smo imali prilike da vidimo u više navrata kada bi je pitali da se seti neke replike iz čuvenih "Prijatelja" gde je ona izgovarala kao iz stopa, sada je u Eleninoj igrici imala malih poteškoća.

Dženifer Aniston zbunila se tokom igrice da pogodi usne muškarca kog je ljubila.
Dee Cercone / Everett / Profimedia 

Dakle pravila igre su bila da na osnovu fotografije usana poznatih muškaraca sa kojima je Džen glumila i sa kojima se ljubila, glumica pogodi o kome je zapravo reč.

I dok na samom početku nije imala nikakvih probleme, kada je naišla na jednu fotografiju, za koju su svi gotovo sigurni da bi trebalo da iz prve odgovori, Dženifer je zastala.

Prvo se zbunila se, zatim pogrešila, ali se na kraju setila o kom muškarcu je reč.

Zanimljivo je to da je Džerarda Batlera prepoznala istog momenta, čak ga je nazvala nežno Džeri, a nije prepoznala usne Dejvida Švimera, odnosno Rosa iz "Prijatelja".

dženifer aniston se nije setila njegovih usana.
Youtube 

Ovo je izazvalo smeh mnogih jer oni još uvek važe za jedan od najomiljeniji par u seriji po čijem scenariju su bili zajedno celih deset sezona. I sama Elen se iznenadila, dok se Dženifer čak i postidela.

Rejčel se nije setila usana Dejvid Švimera.
pritnscreen/youtube 

Cela igrica se završila u šaljivom smeru, a Elen joj je na samom kraju pokazala ženske usne, koje je Džen takođe poljubila, a reč je bio o njenoj kumi i dugogodišnjoj koleginici iz popularnog sitkoma - Kortni Koks.

Još fotografija Dejvida Švimera pogledajte u nastavku:

Youtube Dejvid Švimer

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!