Sa samo 6 godina Tilan Blondo prozvali su najlepšom devojčicom sveta, a taj nadimak nosi i danas, kao 22-godišnjakinja. Lepa Francuskinja, koja se od malih nogu bavi manekenstvom, pleni posebnu pažnju gde god se pojavi!

A kako i ne bi kada je izrasla u pravu lepoticu. Ona i dan danas radi punom parom kao manekenka, a skoro da nema velikog brenda s kojim nije do sada sarađivala.

Tilan Blondo na reviji Miu Miu na Nedelji mode u Parizu
Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia 

Tilan je ćerka fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Bardo koja se sa 15 godina pojavila u magazinu "Elle".

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina. Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

Tilan Blondo proglašena je sa samo 6 godina za najlepšu devojčicu
Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia 

Fotografije nove Kejt Mos, kako su još tada nazivali ovu devojčicu, pokrenule su tada pravu lavinu negativnih komentara. Mnogi su smatrali da je neprimereno za devojčicu njenog uzrasta da pozira na taj način.

Neki su išli čak i tako daleko da su modnu industriju nazivali "pedofilskom" i optuživali da krši prava dece. Sa druge strane, mnogi su je smatrali najlepšom devojčicom na svetu.

Iako je ova lepotica naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama.

Ipak, lepa manekenka je već duže vreme u vezi sa francuskim DJ-om Bendžaminom Atalom, te bismo rekli da su divlji dani su iza nje.

Agence / Bestimage / Profimedia, Instagram Najlepša devojčica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!