Pevačica i glumica Dženifer Lopez pre 7 godina zajedno sa glumcem Rajanom Guzmanom glumila je u filmu "Dečko iz komšiluka" gde su imali nekoliko zajedničkih provokativnih scena.

Džej Lo u pomenutom filmu glumi učiteljicu Kler Piterson koja je privukla pažnju tinejdžera iz komšiluka. Njih dvoje upuštaju se u vrelu avanturu, zbog koje Kler ubrzo žali. Trenutak slabosti zbog samoće nakon razvoda pretvorio se u horo. Naime, mladi Noa, kojeg je glumio Rajan Guzman, prijatelj njenog sina, počinje da je proganja!

scena iz filma dečko iz komšiluka
Yotuube 

Dečko iz komšiluka ubrzo je postao opsednut učiteljicom i njeno "Ne" nikako ne prihvata kao odgovor.

Lopezova je tada snimila nekoliko intimnih scena sa Guzmanom, a glumac je nedavno otkrio kako se osećao dok je snimao intimne scene sa Džej Lo koja važi za jednu od najseksepilnijih žena svih vremena.

džej lo u filmu "dečko iz komšiluka" imala je nekoliko intimnih scena
Shutterstock 

"Obezbeđenje je bukvalno bilo svuda oko nas. Dženifer je na sebi imala neki određeni materijal zbog kojeg je na kameri izgledalo kao da je diram po intimnim delovima, a nisam. Sve je bilo strogo profesionalno", rekao je Rajan i dodao:

"Čak i kada sam joj dodirivao grudi, ruka mi je morala biti postavljena tačno tako da niko nije mogao da vidi obezbeđenje u pozadini. Gledali su nas sa svih strana. Zbog toga sam joj morao da kažem da sam malo nervozan".

rajan guzman snimao je s dženifer lopez intimne scene
Shutterstock 

Rajan Guzman navodno je dobio "kravatu", za svoj ponos, kako slučajno tokom snimanja nešto ne bi pošlo van protokola.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!