Čini se da je poznata pevačica Dua Lipa ponovo srećna u ljubavi! Ovoga puta šuška se da je izabranik njenog srca južnoafrički komičar i voditelj 'The Daily Showa' Trevor Noa.

27-godišnja pop zvezda i 38-godišnji Trevor viđeni su kako zajedno večeraju u jednom jamajčanskom restoranu u Njujorku, a očevici tvrde da se mogla osetiti hemija između njih. Takođe su viđeni kako se grle pre nego što su se rastali.

"Oni su tiho sedeli podalje od svih ostalih u restoranu. Bilo je jasno da su zaljubljeni jedno u drugo i da su sedeli blizu jedno drugom tokom večere. Nakon večere su su otišli zajedno ​​u šetnju, zaustavljajući se kako bi se dugo grlili, a razmenili su i poljubac“, rekao je izvor za Daily mail.

Potencijalni budući slavni par ranije nije davao nikakve nagoveštaje o svojoj romantičnoj vezi, a ovaj spoj usledio je nakon što su oboje raskinuli sa svojim partnerima s kojima su bili u vezama oko dve godine.

Dua Lipa i Anvar Hadid su bili dve godine zajedno.
printscreen/instagram 

Dua je bila sa manekenkom Anvarom Hadidom, mlađim bratom Bele i Điđi Hadid. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju u junu 2019. godine, ubrzo nakon što je raskinula sa prethodnim dečkom. Ipak, do raskida je došlo u decembru prošle godine.

Pre toga je bila u vezi sa manekenom Isakom Kerjuom, a zajedno su bili od 2015. do 2017. Tada je izlazila sa Polom Klajnom, da bi se ponovo vratila Isaku, ali je konačni raskid usledio u maju 2019. Trevor je bio u vezi sa glumicom Minkom Keli, a njihova veza poznata je po puno uspona i padova.