Zvezda serije "Walking Dead" Norman Ridus dobio je svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, a to je uredno i bilo jedno od njegovih retkih pojavljivanja u javnosti, i to u društvu porodice.

53-godišnjem glumcu, koji privatni život drži daleko od javnosti, podršku pružili njegova dugogodišnja partnerka i glumica Dajana Kruger, kao i njegov sin Mingus Ridus, kojeg je dobio u braku sa bivšom ženom, manekenkom Helenom Kristensen.

norman sa suprugom dajanom kruger
OConnor / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Svečana ceremonija bila je jedna od retkih prilika na koju se Norman odvažio da dođe sa porodicom. Inače, ovaj glumac je prvi član ekipe "Walking Dead" koji je dobio zvezdu na kultnom šetalištu.

norma ridus je prvi član ekipe serije walking dead koji je dobio zvezdu na bulevaru slavnih
OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Norman se proslavio ulogom u seriji "Walking dead", nakon koje je dobio titulu seks-simbola i jednog od najmuževnijih glumaca u Holivudu. Međutim, tokom poslednjih nekoliko godina ne pleni pažnju ulogama, već brakom s glumicom Dajanom Kruger, ali i sve zapuštenijim izgledom.

Glumac je već nekoliko godina srećan u braku sa Dajanom Kruger
Shutterstock 

Duga zapetljana kosa, gubitak kilograma i vidljiva iscrpljenost na licu kao da su postali njegov zaštitni znak. Gde god se pojavili, on i Dajana ne mogu proći nezapaženo, a ne skrivaju ni negodovanje što ih paparaci vrebaju na svakom koraku.

Par se upoznao 2015. godine na snimanju filma "Nebo", u javnosti su se prvi put zajedno pojavili godinu dana kasnije, a 2018. godine dobili su ćerku. 

norman je nekada važio za frajera, a danas mnogi komentarišu da izgleda zapušteno
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!