Sara Džesika Parker oduševila je posetioce premijere njenog poslednjeg filma "Hokus Pokus 2", kada se pojavila ne samo u društvu supruga, takođe glumca Metjua Broderika, već je i sa ćerkama bliznakinjama koje je za sve ove godine javnost retko mogla da vidi.

Paparaco fotografije mogu se nabrojati na prste obe ruke, a i Sara i Metju na sve moguće načine pokušavali su da zaštite njihovu privatnost i osiguraju im kakvo-takvo, ali ipak normalno detinjstvo.

Zbog toga se čuvena Keri Bredšo "skućila" u Njujorku, a ne u Los Anđelesu kao druge zvezde, gde je sa ćerkama, sinom i mužem godinama u istom stanu. Paparacima je strogo zabranjeno da fotografišu njenu decu, a sada, kada su devojčice napunile 13 godina, konačno je rešila da ih pokaže svetu. 

Sara Džesika Parker i Metju Broderik sa ćerkama pojavili su se na premijeri filma "Hokus Pokus 2".
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Merion i Tabata, koje je glumica dobila preko surogat majke, izrasle su u prave devojke, a za ovu priliku su obukle haljine i sandale sa visokim potpeticama. Sara je i dalje zaštitnički grlila svoje devojčice, a u jednom momentu im se pridružio i Metju.

Sara i Metju imaju i sina Džejmsa koji ima 20 godina, a medijima je poznato da on studira u Njujorku i nema ambicije da se bavi glumom kao njegovi roditelji.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, printscreen/instagram Sara Džesika Parker prvi put je objavila fotografije dece koju krije od javnosti.

Inače, nakon što je Sara prošetala sa ćerkama crvenim tepihom, mnogi su zaključili da je čuvena Keri Bredšo dobila dostojne naslednice, jer su modni odabiri devojčica ocenjeni od modnih kritičara čistom peticom.

Ostaje da vidimo da li ćemo i u budućnosti više viđati tinejdžerke sa slavnom majkom, ali i da li će neka od njih krenuti njenim stopama, kako kada je reč o glumi, tako i kada se radi o modi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!