Kim Kardašijan nikada ne prođe neprimećeno, a šta god da uradi ili obuče o tome se danima priča. Tako je i ovog puta bilo da minđušama. Najstarija Kardašijanka se našla na meti tviteraša zbog svojih Balenciaga minđuša koje koštaju 425 dolara, a koje izgledaju kao male kreditne kartice.

Kim Kardašijan nosi ružne minđuše.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona je viđena sa ovim nakitom tokom dolaska na snimanje emisije Good Morning America u Njujorku, a mnogi korisnici društvenih mreža nisu propustili priliku da negativno prokomentarišu minđuše.

Dobro je poznato da se svaki potez Kim Kardašijan prati i komentariše, a trolovi sa interneta kao da samo čekaju šta će ova rijaliti zvezda novo da uradi kako bi je negativno komentarisali. To se desilo i ovog puta, a sada je akcenat stvaljen na njene minđuše. 

„Kakve su to minđuše? Kreditne kartice? Da li je moguće beskontaktno plaćanje njima?“, glasio je jedan od komentara na Tviteru.

„Kim nosi užasno ružne minđuše kako bi sprečila ljude da gledaju u njenu užasno ružnu kosu“,glasio je drugi komentar.

„Kim, šta god da su te minđuše, bez obzira na njihovu cenu, samo ih skini i baci“, glasio je još jedan negativan komentar.

Balenciaga kesa za smeće.
youtube printscreen 

„Zašto Balenciaga insistira na tome da nas zaj***** sa smećem? Prvo vreće za smeće, onda cipele od plastičnih flaša i sada Kim s ovim minđušama koje izgledaju kao kreditne kartice“, bili su samo od nekih komentara na račun Kiminih minđuša.

Ukoliko se prisetite njenih prethodnih modnih izdanja, naročito dok ju je bivši muž Kanje Vest stilizovao, ove miđuše i nisu toliko bizarne. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!