Proslavljena glumica Blejk Lavli postaće majka po 4. put, a nakon što je otkriveno da je trudna, ispred njenog doma okupio se veliki broj paparaca kako bi snimili trudnu glumicu. Nakon što je saznala za ovu vesti, sama Blejk je na svom Instagramu objavila  fotografije trudničkog stomaka, kako bi oterala paparace koji su danima vrebali oko njene kuće.

Podetimo, Blejk je otkrila da će ona i njen suprug i kolega Rajan Rejnolds ponovo postati roditelji kada se pojavila na Forbsovoj svečanosti i odmah privukla pažnju na svoj istaknuti trudnički stomak.

Blejk je blistala u šljokičvaoj mini haljinu i izgledala je zanosno. Iako za sada nema informacija o polu deteta, fanovi popularne glumice su čestitali paru i poželeli su da četvrto dete bude sin kako bi se muško-ženske snage u njihovoj kući barem malo uravnotežile.

Blejk i Rajan važe za jedan od omiljenih parova u Holivudu, a čini se da su sada malo izgubili na privatnosti, te je glumica rešila da stane na kraj paparacima.

"Evo fotografije na kojima sam trudna u stvarnom životu tako da će me 11 momaka koji čekaju ispred moje kuće kako bi videli "jednoroga" ostaviti na miru. Izluđujete mene i moju decu. Hvala svima ostalima za svu ljubav i poštovanje i što ne pratite portale i novine koje dele fotografije dece. Imate svu moć protiv njih. I hvala medijima koji imaju "politiku bez dece". Svi vi činite razliku", napisala je ona u opisu slike na kojoj pozira trudna u kupaćem kostimu.

Podsetimo, Blejk i Rajan upoznali su se još 2010. godine na setu filma "Zelena svetiljka", dve godine kasnije su se venčali i imaju tri ćerke - Džejms (7), Inez (5) i Beti (2).

blejk i rajan na met gali
DNPhotography/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!