Dan nakon sharane kraljice Elizabete II, glavna tema medija je kraljevska porodica i njihovi odnosi. Naime, britanski mediji tvrde da je Megan Markl zatražila sastanak sa kraljem Čarlsom III. Megan navodno ima nameru da stane na put razdoru u porodici pre nego što se sa Harijem vrati u Kaliforniju gde žive.

Nil Šon, dopisnik za šoubiznis vesti u britanskim medijima navodi da ima pouzdane informacije da je Megan izrazila želju da se nasamo vidi sa Čarlsom. On tvrdi da je Megan poslala pismo tim povodom.

Nil je i dodao da Megan želi da sredi odnose sa kraljevskom porodicom pre nego što se vrati u Ameriku.

megan markl i princ hari na ispraćaju kraljice elizabete
Pool / Zuma Press / Profimedia 

"Ona bi želela pre nego što se vrate u Kaliforniju da ima sastanak u četvoro oči sa kraljem Čarlsom III. Da, tako je, Megan i kralj Čarls jedan na jedan. Dobro ste čuli. To je veoma hrabar potez sa njene strane", rekao je Nil.

Otkrio je i deo sadržaja pisma koje je Megan poslala kralju Čarlsu.

"To je bila prilika da se ublaže napetu atmosferu, da se odvoji istina od laži i da se objasne neki od poteza koji su povučeni u poslednje dve godine. Morate se diviti samopouzdanju Megan Markl, šta god mislili o njoj".

megan markl i princ hari sa pincem vilijamom i kejt midlton
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Kraljica Elizabeta Princeza Diana YouTube/Princess Diana