Krisi Tajgen 2020. godine izgubila je bebu, sina Džeka, a tek pre nekoliko dana otkrila je da je njen pokojni sin umro usled "abortusa koji joj je spasio život", a ne u pobačaju kako je ranije rekla.

"Pre dve godine, kada sam bila trudna sa Džekom, Džonovim i mojim trećim detetom, morala sam da donesem mnogo teških i srceparajućih odluka. Negde na pola puta postalo je jasno da on neće preživeti, a da ni ja neću bez medicinske intervencije. Osnivači Cravings-a, koja deli ćerku Lunu i sina Majlsa sa pevačem Džonom Ledžendom i koja je trenutno trudna, naglasila je da je imala ogromnu medicinsku negu i divan sistem podrške, ali je tek nedavno shvatila da je abortirala, rekla je Krisi i dodala:

"Nazovimo to kako je bilo: to je bio abortus. Abortus je urađen da bi se spasio moj život jer sam nosila bebu koja nije imala nikakve šanse. I da budem iskrena, nikada, nikada te dve stvari nisam sastavila do pre nekoliko meseci."

Kako je Krisi objasnila ona "nije shvatala to na taj način" sve dok Vrhovni sud nije poništio Roe protiv Vejda. Saosećala je sa ljudima koji bi morali da donesu teške odluke kada ju je suprug, muzičar Džon Ledženg podsetio da je ona bila jedna od njih.

"Ućutala sam, osećajući se čudno što to nisam shvatila na taj način. Rekla sam svetu da smo imali pobačaj, svet se složio da smo imali pobačaj, svi naslovi su govorili da je to bio pobačaj. I postala sam stvarno frustrirana što uopšte nisam rekla šta je to, i osećala sam se glupo što mi je trebalo više od godinu dana da shvatim da smo abortirali", objasnila je manekenka.

krisi tajgen ima dvoje dece, a uskoro će postati majka po 3. put
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Loš period za Krisi Tajgen, čini se, konačno iza nje, jer manekenka čeka treće dete, što je početkom avgusta otkrila na svom Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj u vešu pokazuje trudnički stomak.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!