Jedna od najvećih svetskih zvezda, Dženifer Lopez, paparaci su uslikali na jednoj od buvljaka u Los Anđelesu. Koliko nekima zvučalo neverovatno da, slavnu divu, tešku milione, zamisle na ovakvom mestu, i sami dežurni paparaci su se iznenadili kada su se uverili. Ipak, čini se da Džej Lo nikada nije pobegla odakle je došla, a ova pojava mnoge je podstakla da kažu bravo planetarno popularnoj zvezdi.

Dženifer Lopez na buvljaku sa ćerkom.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Iako njen bankovni račun broji milione, Dženifer Lopez pojavila se na pijaci kao i svaka obična žena, prikladno obučena u društvu dece.

Latino pevačicu uhvatili su paparaci u društvu ćerke Eme početkom ove nedelje kako obilazi buvljak, a kako se navodi Džej Lo je razgledala antikvitete, starinske predmete za uređenje doma, ali i autentične ručno rađenje odevne komade.

Ono što je svima bilo pomalo kontradiktorno, jeste to što je pevačica na buvljak ponela personalizovane Diorove kese u koje je stavljala sve što je kupila.

Dženifer Lopez na buvljaku krila stvari u brendirane torbe.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Dženifer Lopez nedavno se vratila sa medenog meseca posle venčanja sa Benom Aflekom, gde su takođe uhvaćeni u šopingu, ali tog puta u buticima firmiranih brendova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!