Sve jača bura oko Adama Adaktara i rijalitija koji je nedavno počeo sa emitovanjem se ne stišava. Čini se da javnost želi što pre da sazna sve što je moguće o ovoj porodici iz Čačka, a pogotovo o samoprozvanom "bogu obrva". Iako je u dosadašnjem emotivanju rijalitija otkriveno dosta o tome ko je Adam Adaktar, kao i članovi njegovi porodice, jedna stvar mnoge intrigira.

Naime, Adam je pažljivo čuvao detalje o svom životu, a jedan od tih je i ko je njegov otac.

Isto tako, poznato je da ima i brata, koji se takođe ne prikazuje, a u javnosti se eksponiraju samo sestra Viktorija, njihova majka Alis, njegova žena Anđela i baka.

Ipak, Adama je sada stiglo pitanje pratilaca koje je, verujemo, i očekivao, a to je gde mu je otac, a on je odgovorom iznenadio sve.

- Ja sam Bog, što bi značilo da je moja majka Bogorodica i to ide malo drugačije- izjavio je Adam uz gromoglasan smeh, a potom je dopisao:

- Alis Adaktar neka objasni - dodao je Adam.

Iako Adamova majka Alis, koja se nekada zvala Bobana ima troje dece, njihov otac se ne pojavljuje niti pominje u rijaliti šou. Nedavno se u javnosti oglasio bivši emotivni partner Adaktarove majke s kojim je bila u vezi sedam godina i kog je ostavila kada je odlučila da se sa decom preseli u Beograd.

"Znao sam da će stvoriti ovu imperiju i pre nego što su je napravili. Bobana i ja smo se zbog toga i razišli. Znala je šta će da napravi u životu. U dubini duše znao sam da je ona sposobna i da, ako iko nešto može da uradi, to je ona. Možda nisam imao hrabrosti, a i situacija me je zbog starih roditelja i dece vezivala za Čačak, pa nisam otišao sa njom za Beograd, iako je ona to žarko želela. Mi smo povezani, to je kosmička veza, mi kada se vidimo, to izgleda kao da se nismo ni razdvajali", rekao je njen bivši partner za Kurir.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!