Adaktarovi ne prestaju da intrigiraju javnost, a pogotovo Adam, samoprozvani "bog obrva". No, kako to obično biva, sa novonastalom popularnošću, javljaju se i mnogi koji su ovu neobičnu porodicu poznavali ili tvrde da imaju određene informacije o njihovim današnjim životima.

Njihov pravi identitet posebno je tema intriga, a nakon što se u drugoj epizodi rijalitija "Adaktarovi" pojavila i Adamova nevečana supruga Anđela, pojavile su se priče da njihov odnos nije tako savršen kako deluje na prvi pogled. Naime, oni navodno funkcionišu kao cimeri van kamera, rekao je izvor za Alo.

Adam Adaktar i njegova devojka IMAJU PRAVILA U VEZI.
Instagram 

- Ovo što Adaktarovi prikazuju u rijalitiju je prava farsa, obmanjuju narod. Oni uopšte nemaju zdrave porodične odnose, a brak Adama i Andžele nije nimalo idiličan - žestok je bio na samom početku razgovora izvor koji je otkrio kako je došlo do poznanstva bračnog para.

- Oni su se upoznali na fakultetu, sprijateljili su se, a saopštenje da su stupili u vezu iznenadilo je sve ljude u njihovom okruženju. Otkako je Andžela javno počela da se predstavlja kao Adamova devojka, ona je prekinula kontakt sa svim ljudima iz svog okruženja, čak i sa kumom s kojom je bila izuzetno prisna - ispričao je izvor.

Anđela Adaktar zbog Adama nema kontakt sa najbližim ljudima.
Instagram 

- Distancirala se od svih bliskih prijatelja, podvrgla se nizu estetskih zahvata, predstavlja se kao Andžela i počela je da živi po Adamovim pravilima. Njeni najbliži su saznali da je trudna tek kada je bila u petom mesecu, skroz se povukla u sebe kako bi od okoline sakrila da je u stvari njen i Adamov odnos jasno definisan ugovorom - rekao je izvor, pa otkrio detalje navodnog sporazuma supružnika Adaktar.

Adam i anđela Adaktar posveženi su isključivo deci.
Instagram 

- Oni nisu potpisali klasičan predbračni ugovor, kakav moderni parovi potpisuju. Andžela i Adam imaju tačno propisana pravila ponašanja. Pristala je na to da ona i suprug spavaju u odvojenim sobama, da on ima pravo na svoj privatni život, a ona na svoj. Adam se obavezao da će, ukoliko mu Anđela rodi dvoje dece, da je izdržava do kraja života. Zauzvrat, ona ne sme da ga javno bruka, da se eksponira sa drugim muškarcima, niti da ikome priča o njihovoj intimi - šokirao je tvrdnjama sagovornik dobro upućen u život skandaloznih supružnika.

- Upravo zbog toga Andžela je izbrisala gotovo sve prijatelje iz života i posvetila se samo Adamu i njihovoj deci. Druži se sa njegovim prijateljima, a istinu kriju kao zmija noge - zaključio je sagovornik.

Adaktarovi danas žive raskošan život na visokoj nozi, a primetno je i da su u prošlosti izgledali potpuno drugačije.

Takođe, članovi kontroverzne porodice navodno su promenili identitet, te je Adam Marjanović prezime promenio u Adaktar, što je učinila i čitava njegova porodica. Majka Alis zapravo se zvala Bobana, Ara se zvala Tara, a ime Adamovog brata i dalje nije poznato javnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!