Bura oko Adama Adaktara i rijalitija koji uskoro počinje sa emitovanjem se ne stišava. Čini se da javnost želi što pre da sazna sve što je moguće o ovoj neobičnoj porodici, a pogotovo o samoprozvanom "bogu obrva".

Uostalom, ne čudi što je to tako. U očima ljudi, Adam živi savršen život. Radi ono što voli, ima podršku porodice sa kojom i vodi biznis, kupa se u parama, može da priušti sve što želi... takoreći, živi "američki san" na srpski način. 

Adam Adaktar danas izgleda drugačije nego u prošlosti.
Instagram 

Međutim, u prošlosti je i on bio samo jedan običan dečak iz Čačka, koji se zvao Adam Marjanović. Doduše, i tada se ličnim stilom izdvajao iz mase. 

Na mrežama su se u toku poslednjih dana pojavile fotografije koje otkrivaju kako je tada izgledao, ali nije jedini koji uživa u čarima estetske hirurgije.

I njegova nevenčana supruga Anđela, koja je poreklom Ruskinja, je izgledala nešto drugačije kada je bila mlađa. Na slikama iz prošlosti izgleda kao potpuno druga osoba.

Tako se pretpostavlja da su sem obrva, od procedura radili mačije oči, filere u usnama, venire ili krunice kada su u pitanju zubi, botoks... 

Kada je reč o konkretno o Anđeli, iako se nemalo devojaka dive Anđelinom izgledu, i to posle tri trudnoće i porođaja, istina je da je ona brojne stvari na sebi korigovala.

Ono što je očigledno - prilično je uvećala usne i jagodice. Takođe, njen nos je pre skroz drugačije izgledao, a takođe je operisala i grudi.

Podsetimo, bogatstvo Adaktarovih zasniva se na nekoliko uspešnih biznisa. Sve je počelo otvaranjem prvog "Adaktar centra" u Beogradu 2017. godine koji je za kratko vreme postao popularan među pripadnicama lepšeg pola.

bogatstvo Adaktarovih zasniva se na nekoliko uspešnih biznisa
Instagram 

Godinu dana kasnije Adam organizuje edukacije po celoj Evropi. Ubrzo ulaze u biznis sa kozmetikom i prodajom kozmetičkih aparata, a Adaktarovi su i suvlasnici jednog poznatog beogradskog restorana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!