Poslednjih dana, domaća javnost ne prestaje da bruji o "bogu obrva" Adamu Adaktaru, i to ne bez razloga.

Čini se da svakim svojim potezom privlači ogromnu pažnju, bilo da je reč o neobičnim modnim odabirima, hrabrim bjuti momentima ili nečemu trećem.

Adam Adaktar danas je jedan od najuticajnijih lica u Srbiji i šire.
printscreen/adaktar_official 

I dok je danas jedna od najpopularnijih javnih ličnosti koja je najveću slavu dobila uzahvaljujući čuvenim "adaktarkama", odnosno iscrtanim obrvama koje krase lica naših najvećih zvezda, u prošlosti je Adam bio samo jedan obični dečak iz Čačka koji je imao velike ideje i jasno isrctan cilj ko želi da postane u životu.

Naime, poslednjih dana se na mrećama pojavila fotografija iz Adamove mladosti, na kojoj je izgledao potpuno drugačije nego danas. 

I tada je bilo jasno da je imao upečatljiv stil oblačenja, te da se izdvajao iz mase. Međutim, mnogi su ga tada znali kao Adama Marjanovića, a ne kao Adama Adaktara kako se danas preziva. 

No, put od Marjanovića do Adaktarovih nije bio lak, ali je Adam bio odlučan i imao je veliku podršku porodice, koja mu se pridružila u promovisanju novog prezimena skandalima.

Inače, bogatstvo Adaktarovih zasniva se na nekoliko uspešnih biznisa. Sve je počelo otvaranjem prvog "Adaktar centra" u Beogradu 2017. godine koji je za kratko vreme postao popularan među pripadnicama lepšeg pola. Godinu dana kasnije Adam organizuje edukacije po celoj Evropi. Ubrzo ulaze u biznis sa kozmetikom i prodajom kozmetičkih aparata, a Adaktarovi su i suvlasnici jednog poznatog beogradskog restorana.

Takođe, ono o čemu se najviše spekuliše jeste da je kompletna porodica promenila imena i prezimena, te da se svi zovu na slovo "A". Svoja prava imena i poreklo još uvek kriju, a zašto je to tako saznaćemo upravo u rijalitiju Adaktarovi koji bi uskoro trebalo da krene sa emitovanjem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!