Adam Adaktar je za kratko vreme postao glavna zvezda na Balkanu. Pogotovo od kako je počeo sa prikazivanjem rijaliti šou "Adaktarovi" koji prati dogodovštine kako samog "boga obrva", tako i njegove porodice, a format programa veoma je sličan seriji koja je proslavila  sestre Kardašijan.

Čini se da javnost želi što pre da sazna sve što je moguće o ovoj neobičnoj porodici, što nimalo ne čudi ako se uzme u obzir da u očima ljudi Adam vodi "savršen život" -  radi ono što voli, ima podršku porodice sa kojom i vodi biznis, kupa se u parama, može da priušti sve što želi... takoreći, živi "američki san" na srpski način.

Adam Adaktar kupa se u novcu.
printscreen/adaktar_official 

Ipak, iako se dosta toga o njihovoj porodici može videti na mrežama, jedan član Adaktarovih prvači posebnu pažnju, a vodi više nego tajanstven život. U pitanju je Adamova nevenčana supruga Anđela koja mu je rodila troje dece. Ona je poreklom Ruskinja, a vezu s najkontroverznijim Adaktarom započela je tokom studija.

- Upoznali smo se na času. Ona je pričala o fakultetima, tu sam je video prvi put. Vajali smo ruku na vajanju, kada je ušla jedna besna devojka, koja je počela da viče na mene i govori da kradem od nje i da vajam njenu ruku. Ispostavilo se da sam ja ruku ostavio na pogrešnom mestu, pa sam se vratio da vajam njenu. Posle četiri godine sam otvarao još jedan studio, ona crta najbolje na svetu, ja sam je pozvao da dođe i to je naša priča - kaže Adam.

Adam i Anđela Adaktar upoznali su se na studijama.
Instagram 

Inače, Anđelin izgled na društvenim mrežama mnogi komentarišu, a posebno su se svi iznenadili kada je izašla iz porodišlišta, kao da nije bila trudna.

Najviše se u poslednje vreme spekuliše o tome da je cela porodica promenila imena kako bi se svi zvali na slovo "A", pa je tako zanimljiva i priča kako su deci izabrali imena.

- Duže vreme tragali smo za imenom našeg sina, samo smo znali da će biti na slovo A. Čili smo mnogo imena na to slovo, ali ni jedno nismo osetili kao pravo. Tražili, tražili i ništa...Na kraju, reklio smo da će se zvati Adam junior. Ali, jedan dan šetali smo tržnim centrom i ja sam pokušavao da se setim svih imena koje sam ikada čuo i u jednom momentu kažem Anđeli da idemo da jedemo nešto. Kupili smo hranu i dalje prečešljavajući memoriju da nađemo odgovarajuće ime - objašnjavao je "bog obrva" naglasivši da ga je priča o putovanju inspirisala da prvenca nazove po najvećem kontinentu - Aziji.

Adaktarovi su namerno izabrali imena dece na "A".
Instagram 

- Kada je čula moj predlog, Anđela me je pogledala nekako sa zadrškom i rekla: "Adame, da li si svestan gde trenutno jedemo?", i ja kažem na to da znam. Tada smo se pogledali i shvatili da je to znak i odlučili da je to naš "Azija veličanstveni - završava priču.

Ovaj način biranja imena za prvo dete bio je veoma neobičan, ali drugi je možda još upečatljiviji. Naime, oni su zamolili svoje pratioce da im predlože imena na slovo "A". Nakon toga izabrali su ime Aro, dok su ćerki dali ime Arena.

Adaktarovi su izgradili bogatstvo na nekoliko biznisa.
Instagram 

Zanimljivo je i što su nedavno isplivale fotografije i Adama i Anđele pre plastičnih operacija, a promene su više nego vidljive. "Bog obrva" je u prošlosti bio samo jedan običan dečak iz Čačka, koji se zvao Adam Marjanović. Doduše, i tada se ličnim stilom izdvajao iz mase.

I njegova nevenčana supruga Anđela je izgledala nešto drugačije kada je bila mlađa. Na slikama iz prošlosti izgleda kao potpuno druga osoba. Tako se pretpostavlja da su sem obrva, od procedura radili mačije oči, filere u usnama, venire ili krunice kada su u pitanju zubi, botoks... 

Ono što je očigledno - prilično je uvećala usne i jagodice. Takođe, njen nos je pre skroz drugačije izgledao, a takođe je operisala i grudi.

Podsetimo, bogatstvo Adaktarovih zasniva se na nekoliko uspešnih biznisa. Sve je počelo otvaranjem prvog "Adaktar centra" u Beogradu 2017. godine koji je za kratko vreme postao popularan među pripadnicama lepšeg pola. Godinu dana kasnije Adam organizuje edukacije po celoj Evropi. Ubrzo ulaze u biznis sa kozmetikom i prodajom kozmetičkih aparata, a Adaktarovi su i suvlasnici jednog poznatog beogradskog restorana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!