Venecijanski filmski festival možda je završen, ali su, nakon defilea na crvenom tepihu, pojedine slavne ličnosti i dalje glavna tema. Ovog puta, na radaru javnosti našli su se Hju Džekmen i njegova supruruga Debora Li Furnes ne toliko zbog čuvenog glumca, već zbog njenog modnog odabira koje je u prvi plan ponovo vratilo najstrašnije uvrede samo zato što je od njega starija 13 godina.

Naime, nije tajna da je Džekmen pao na čari slavne Debore još davne 1995. godine na setu televizijske serije "Correlli" u kojoj su oboje igrali. Iako se glumica nećkala, nakon nekog vremena popustila je na udvaranje glumca i od tog trenutka počinje njihova ljubavna bajka.

Hju Džekmen obožava svoju suprugu.
KIPO, GUGR / Backgrid Australia / Profimedia 

Džekmen od nje nije odustao ni kada su saznali da ona ne može da ima decu, te su umesto toga usvojili, međutim, činilo se da uprkos njihovoj ljubavi, pojedinci su smatrali da bi Hjuu bolje pristajala neka žena njegovih godina.

Deboru su često gnusno vređali i nazivali je "babom", "ružnom, "najružnijom srećnicom"... i govorili su da izgledaju kao "majka i sin". Međutim, na odvratne reči koje su im upućivane nisu se osvrtali.

Iako je poslednjih meseci usledio period mira, te su im brojni obožavatelji ostavljali najdivnije poruke ispod objava, sada se činilo da se samo čekala neka Deborina greška da se ponovo nađe na meti kritika.

Hju Džekmen se pojavio u Veneciji sa suprugom.
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

Naime, kada su se Džekmen i Furnsova pojavili na crvenom tepihu Filmog festivala u Veneciji, mnogi su zamerili nekadašnjoj glumici na izboru odeće. Ona je topm prilikom ponela kratki oversized sako neobičnog kroja i jednostavnu haljinu preko koje je prebacila harnes. Međutim, ono što je mnogima "bolo" oči bile su zebra čarape kao i nezgrapne cipele sa platformom. 

Od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, usledile su negativne reakcije.

"Čovek bi pomislio da će uz sve te milione znati da se obuče", "Nek neko javi babi da je ovo passe", "Hju legenda, čovek u odelu, kulturiška, a ova... strašno", "Ko je Debori dao ovo da obuče", "Mene bi bio blam da mi se žena ovako obuče"... delić je onoga što se moglo pročitati.

Hjua su hvalili zbog izbora odela, međutim, ono što je glumica nosila većini se nije svidelo. No, to nije sprečilo par da i na crvenom tepihu razmenjuju nežnosti, a glumac kao da je poručio "kakva god da je vama, meni je najlepša", i ruku na srce, zaista i jeste tako.

Inače, primetno je da Debora u poslednje vreme mnogo više nosi široku odeću što može biti rezultat kritika koje dobija, ali očigledno je da, čak i ako se možda ugojila, slavnom glumcu to ni najmanje ne smeta, čime je samo još jednom dokazao da je pravi muškarac koji svoju suprugu bespogovorno podržava u svemu.

Hju Džekmen je uživao sa suprugom u razgledanju Venecije.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par se dan kasnije i vozio čamcem, a svoje emocije nisu skrivali, a još njihovih fotografija pogleajte u galeriji u nastavku:

Instagram Hju Džekmen sa uskoro bivšom suprugom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!