Princ Čarls zvanično je postao kralj Engleske. Sa njim je i njegova supruga Kamila Parker dobila titulu kraljice, po želji same Elizabete. Ona je nedavno, uoči 70 godina vladavine rekla: "Kada moj sin Čarls postane kralj, znam da ćete njemu i njegovoj supruzi Kamili pružiti istu podršku koju ste dali meni, i moja je iskrena želja da, kada to vreme dođe, Kamila bude poznata kao kraljica supruga jer nastavlja svoju odanu službu". 

Kamila Parker i princ Čarls tek su na kraju dobili poršku kraljice.
Rob Welham / Camerapress / Profimedia 

Međutim, istini za volju, trebalo je mnogo vode da proteče pre nego što je Parkerovu Elizabeta prihvatila. Ljubav između Kamile i Čarlsa traje 50 godina, još pre nego što je upoznao Dajanu. Kamila je prešla dug put od najčuvenije ljubavice, preko "otimačice muževa", pa do kraljice kojoj sada kliču hiljade ljudi. 

Kamila Parker najpre je bila ljubavnica princa Čarlsa.
John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njih dvoje upoznali su se još 1970. na polo utakmici u Vindzoru i ušli u vezu koja je trajala godinu dana, a okončala se kada je Čarls pristupio Kraljevskoj mornarici. Parkerova ga nije čekala, već se udala za oficira Endrua Parkera Boulsa, dok je princ 1980. ušao u vezu sa Dajanom. Kamila je čak bila i na njegovom venčanju, a poznato je da su noć pre oboje proveli na telefonu u suzama.

Princ Čarls oduvek je voleo samo Kamilu.
Mary Evans/Allstar / Mary Evans Picture Librar / Profimedia 

Iako su oboje bili u braku, ušli su u romansu, a postojale su priče da je Čarls svuda sa sobom nosio njen veš koji je čuvao u džepu poput ukrasnih maramica. Princ je priznao aferu tek dve godine nakon što se razveo od Dajane, a tada je došlo do braka Kamile i njenog supruga Endrua.

Kamila Parker razvela se kada je ČArls priznao da su imali aferu.
Shutterstock 

Uplovili su i zvanično u vezu uprkos protivljenju kraljice, a ona se čak nije pojavila na njihovom venčanju. Elizabeta je tak 7 godina kasnije dodelila Kamili prvu titulu, a nakon proslave 10. godišnjice braka, Kamila se pridružila kraljevskoj porodici na balkonu Bakingemske palate.

Inače, Kamila je sa bivšim suprugom dobila dvoje dece, sina Toma Parkera Boulsa, i ćerku Lauru koja se sada preziva Loups.

Tom parker bouls je cenjeni kritičar.
pritnscreen/youtube 

Oboje se sklanjaju od očiju javnosti i vode svoje živote daleko od očiju znatiželjnika, a kraljevska porodica nikad aih ne spominje. Inače, Kamilin sin je cenjeni kritičar restorana i čest gost na televiziji, međutim iako se ranije bunio zbog pažnje paparaca, vremenom se navikao. 

Sa druge strane, Laura ih nikad nije prihvatila, te su joj priče o majčinoj romansi daleko teže pale nego Tomu.

Takođe, Laura se ranije na neko vreme morala odvojiti od svoje porodice kako bi se zaštitila od medija i naslovnica, što joj je izuzetno teško palo, no danas ima sopstvenu porodicu te je očigledno da joj život u anonimnosti godi.

Nakon smrti kraljice Elizabete, u kraljevskoj porodici su se desile brojne promene, a mnogi su se pitali kako će na Kamilinu decu iz prvog braka uticati to što je njihov očuh postao kralj, a majka supruga kraljica, i da li će i oni dobiti nešto titule.

Odgovor je ne. Čini se da se Tom i Laurin život neće previše promeniti jer neće dobiti titule ili uloge u kraljevskoj porodici. Naime, član kraljevske porodice se postaje ili rođenjem ili brakom, treće opcije nema. Jedina promena koja se dogodila Tomu i Lori je da oni više nisu posinak i pastorka princa, već kralj i to je sve. Njih dvoje i dalje ostaju obični ljudi, a pošto nikada nisu previše isticali svoju vezu sa kraljevskom porodicom, verovatno im tako i odgovara, a još njihovih fotografija pogledajte u nastavku teksta:

- / Shutterstock Editorial / Profimedia, printscreen/youtube Deca Kamile Parker Bouls

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!