Komičari Tifani Hadiš i Arijes Spirs optuženi su da su pre nekoliko godina "vrbovali, maltretirali i zlostavljali"dvoje tada maloletne dece, 14-godišnju devojčicu i njenog tada 7-godišnjeg brata. Tužba je podneta Višem sudu u Los Anđelesu, a slavna glumica sada se prvi put oglasila nakon što je slučaj procurio u javnost.

- Znam da ljudi imaju gomilu pitanja. Shvatam. Tu sam sa vama. Nažalost, pošto je pravni slučaj u toku, trenutno imam vrlo malo toga što mogu da kažem, a potom se javno pokajala s rečima:

- Ali, jasno, iako je ovaj skeč trebalo da bude komičan, uopšte nije bio smešan – i duboko mi je žao što sam pristala da glumim u njemu. Zaista se radujem što ću moći da podelim mnogo više o ovoj situaciji što je pre moguće.

Naime, u optužbi stoji da su Tifani i Arijes ubedili i promorali decu sa kojom su radili na jednom skeču da snimaju eksplicitne scene. Dečak je istakao i da su ga oba optužena zlostavljala, prenosi CNN.

Kako se navodi, Tifani je najpre stekla njihovo poverenje, a potom ih ubedila da snime sugestivan video za koji je tvrdila da će ih probiti na Nickelodeonu. Na sve to devojčicu je glumica učila kako da snimi felacio za skeč. Međutim, na celu priču Tifanin advokat, Endru Bretler, rekao je za TMZ da je tužba bila samo pokušaj iznude...

- Tužiočeva majka, Triza Moris, već nekoliko godina pokušava da potvrdi ove lažne tvrdnje protiv gospođe Hadiš.

- Svaki advokat koji je u početku preuzeo njen slučaj – a bilo ih je nekoliko – na kraju je odustao od toga kada je postalo jasno da su tužbe neutemeljene i da se gospođa Hadiš neće pokolebati. Sada, gospođa Moris ima njenu punoletnu ćerka koja se zastupa u ovoj parnici. Njih dvoje će se zajedno suočiti sa posledicama sprovođenja ove neozbiljne radnje.

I brat i sestra kažu da su razvili socijalne poremećaje, a dečak tvrdi da se toliko plaši da ga gledaju ili snimaju da stavlja flastere preko svih kamera na svojim elektronskim uređajima.

Braća i sestre takođe kažu da je njihova majka pokušala da postigne nagodbu od 15.000 dolara sa Spirsom zbog navodnog snimka zlostavljanja, međutim sada ih tuže za odštetu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!