Džan Jaman napravio je pravu pometnju kada se pojavio na Filmskom festivalu u Veneciji. On je prisutne oduševio manirima, ali i izgledom. Popularni Turčin pojavio se u tamnoplavoj košulji, dok je kosu i bradu Džejsona Momoe. Uz njega se na crvenom tepihu pojavila i mlada italijanska glumica Frančeska Kilemi koja je ostavljala bez daha lepotom.

Zapravo, mnogi su se pitali da li su Frančeska i Džan postali i par u međuvremenu, međutim, osim zagonetnog smeškanja, zvanične potvrde nije bilo. 

Inače, lepa Frančeska nije prva žena koju su povezivali sa Džanom nakon raskida sa najlepšom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom. Tako se dugo pisalo da je turski zavodnik zapravo bio u vezi sa 10 godina starijom glumicom Izraelkom Moranom Atias.

printscreen/instagram Moranu Atias povezivali su sa Džanom Jamanom.

Pričalo se i da glumac zapravo voli muškarce, te da su mu veze sa devojkama samo paravan, no, u međuvremenu se saznala i lista kriterijuma koje potencijalne buduće moraju da ispune da bi uopšte i privukle Jamanovu pažnju.

Tako pored lepote, moraju da budu uvek vesele, nasmejane, "crvkutave", energične, a ukoliko ga ne privlači miris njihove kože, nema šanse da budu u vezi.

Takođe, glumcu prija samo određena boja glasa, te je i to jedan od glavnih uslova kada je izbor buduće devojke u pitanju. Jaman ne voli previše glasne žene, kao ni one koje se ponašaju kao muškarac, ali opet, ne dopadaju mu se ni one koje su "misterizone".

Na sve to, njegova buduća izabranica mora da se pomiri sa tim da on ne može dovoljno da joj se posveti. Pa ko voli, nek izvoli...

pritnscreen/instagram Džan Jaman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!