Izgled Penelope Disik, ćerke Kortni Kardašijan i njenog bivšeg dečka Skota dugo je na "radaru" javnosti i to nije bilo tako bez razloga. Naime, Penelope iako ima samo 10 godina redovno farba kosu, šminka se, nosi nadograđene nokte i veštačke trepavice, u visokim potpeticama ide u školu, a neretko nosi odevne komade koji nisu primereni devojčicama, već  pre tinejdžerkama.

pritnscreen/instagram Pogledajte koliko se promenila ćerka Kortni Kardašijan.

Na sve to, dobro je poznato i da Pi, kako je zovu, ima veoma nezgodan karakter, te da je sve svoje dadilje ujedala, grebala, pa čak i pokušala da zapali ukoliko nisu želele da urade ono što od njih traži. I Kortni i Skot su sve to odobravali, čak i kada su ih ostali članovi porodice Kardašijan upozoravali da "ukoliko ovaj problem ne reše sada, rešavaće ih policija i psihijatri za 10 godina". 

Kortni se na to nije do sada obazirala, međutim, čini se da su se stvari ipak promenile na bolje. Prelomni momenat je bila upravo njena veza sa Travisom Barkerom i trenutak kada je svojoj deci saoštila da ju je zaprosio. 

Kortni kardašijan se ponaša raskalašno pred decom.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Dok joj se stariji Mejson nije ni javio na telefon, Penelope je briznula u plač, i veoma teško podnela vesti. Takođe, tokom prikazivanja rijalitija "Kardashians" videlo se i da je u nekoliko navrata molila majku da ne razmenjuje nežnosti pred njom. Međutim, od tog trenutka Penelope kao da je postala devojčica svojih godina.

Penelope je teško podnela majčinu vezu sa novim mužem.
RAAK/WAGNER_Az / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kosu više ne farba, ponaša se kao tipična 10-godišnjakinja, pa čak i nosi majice sa dečijim motivima što ranije godinama nije bio slučaj. Tako je i na nedavnom tiktoku sa svojim ocem Skotom, u kojem je pokušavao da joj pomogne sa zadacima iz matematike oduševila javnot jer je nosila majicu sa Mecama Dobrićima, a ovako nešto na Pi nismo mogli videti ni kada je bila beba, s obzirom da joj je Kortni oblačila bukvalno mini verzije stvari za odrasle.

Skot Disik pomagao je Penelope sa zadacima.
Instagram 

Veliki broj ljudi pohvalio je Skota jer pozitivno utiče na ćerku, i dozvoljava joj da bude dete. Bilo je i onih koji su povukli paralelu ističući da se Skot uvek prema njoj ophodio kao prema ćerki, dok se Kortni postavljala kao drugarica.

Kortni se postavljala kao drugarica Penelope.
printscreen/instagram 

Tada su jezivi komentari pratili gotovo svaki njihov post, kako na račun Kortni, tako i na račun Skota.

"Da li možete da prestanete da budete "kul" i za promenu budete roditelji jadnom detetu", "Znamo da je Penelope razmažena, ali negde morate povući liniju", "Pravite od nje malu sponzorušu", "Ako Penelope i nosi izazovne kupaće kostime i slično što ne priliči njenom goištu, barem to nemojte stavljati na profile. Imate milione pratilaca, zar stvarno mislite da tu nema i pedofila i slično?", "Tom jadnom detetu uništavate kosu i učite je da je lepa samo ako je "namontirana". kakvi ste vi to roditelji?", "Kortni, malo više obrati pažnju na dete, a malo manje se cmači sa Travisom"... samo je delić onoga što se moglo pročitati ispod.

Penelopi Disik se ponašala kao odrasla.
printscreen/instagram 

Ovo je, čini se, samo vrh ledenog brega, pogotovo nakon što su se online pojavili snimci na kojima Penelope hoda u vrtoglavim potpeticama kao od šale, iz čega se daje zaključiti da štikle nešto što je često na njenim nogama.

KORTNI KARDAŠIJAN KRITIKUJU ZBOG ĆERKE: Iako ima samo 9 godina daje joj da nosi štikle i farba kosu Twiter/isssaburnr/jade_whitelaw

Zato i ne čudi što su sada mnogi oduševljeni što Pi konačno izgleda kao tipična 10-godišnjakinja, a da li će ovako nešto potrajati, ili će se brzo vratiti na staro, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!