Kortni Kardašijan ponovo je naišla na osudu javnosti. Iako je pre samo mesec dana njen suprug završio u bolnici zbog pankreatitisa zbog čega mu je život bio ugrožen, čini se kao da su brige ostavili iza sebe, te ne biraju ni vreme ni mesto kada će spopadati jedno drugo i "opštiti" pred svima.

Poslednji put se to desilo na plaži usred dana, a mnogi su komentarisali kako im je neshvatljivo da neko pored toliko vila i bazena koje poseduju bira javno mesto da maltene vodi ljubav. No, sada problematičnu Kardašijanku kritikuju iz drugog razloga, i ne može se reći da nije opravdano.

Naime, na mrežama su se pojavile poslednje paparaco fotografije na kojima su Travis i Kortni u društvu njene desetogodišnje ćerke, međutim, mnogima nije promaklo stanje kose male Penelopi.

Penelopi disik uslikana je sa očajnom frizurom.
Profimedia 

Nije tajna da je Kortni uvek bila open minded tip majke, te da je deci sve dozvoljavala, počev od toga da ne idu u školu kada im nije do toga, ili da, u slučaju ćerke, farba kosu, nosi šminku, veštačke nokte i trepavice i visoke potpetice.

Penelope Disik nosi veštačke trepavice.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Penelopi je poznata i kao divlje i razmaženo dete Kardašijanovih, jer je u više navrata napadala i tukla svoje bebisiterke, a jednom prilikom je sa Nort Vest čak pokušala i da ih zapali.

Penelopi disik se redovno farba.
printscreen/tikTok 

Nikakve disciplinske mere nisu dolazile u obzir zbog čega su Kortni upozoravale čak i rođene sestre. "Moraš da je naučiš nekih stvarima inače će to za 10 godina umesto tebe raditi institucije", govorile su joj Kim i Kloi, ali Kortni nije bilo briga.

No, sada se čini da određene "majčinske odluke" nisu baš bile kako treba. Naime, Penelopi se, po priznanju na TikToku farbala na manje od 20 dana. A iako je koristila usluge najboljih frizera i stilista, farba je farba, te je neminovno da će oštetiti vlas, što se sada i vidi na novim fotkama.

Penelope Disik ne prestaje da se ponaša kao odrasla.
pritnscreen/instagram 

Kako mnogi komentarišu, nisu problem ni jezivo oštećeni krajevi, jer je najmanji problem odseći kosu, već što je Pi još uvek samo dete, te farbe oštećuju folikulu i koren dlake.

"Prerano je da se farba", "Kosa joj je užasna", "Kortni bi mogla manje da jaše muža, a više da se posveti deci", "Ispunjava deci hirove i tako ih kupuje", "Zašto si uništila tako lepu kosu Penelopi. Ovo je strašno", "Njoj je samo bitno da naskače na Travisa, a dete što joj izgleda ko beskućnik, nikom ništa"... samo je delić komentara koji su se mogli pročitati na internetu.

Nažalost, Kortni ni na jednu od kritika nikada nije reagovala onako kako bi trebalo, već se činilo da je sa decom svakog puta bila ekstremnija.

Kortni kardašijan ne obazire se na kritike na mrežama.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako je uverena da su njene roditeljske metode perfektne, rođena deca su je demantovala, te joj se tako Mejson nije ni javio na telefon kada se verila za Travisa, dok je ista ta Penelopi očajno briznula u plač i kansije je i molila u seriji "Kardashians" da "prestane sa ljubakanjem".

Ponašanje Kortni Kardašijan smeta njenoj ćerki.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Da li će se situacija ovog puta promeniti, čisto sumnjamo, samo se nadamo da Pi neće izrasti u još jednu od onih "wild" holivudskih devojaka koja će novinske stupce puniti problematičnim ponašanjem, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte koliko se promenila ćerka Kortni Kardašijan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!