Katarina Grujić danas je u srećnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim je dobila i ćerkicu, međutim, u prošlosti je, baš kao i mnoge devojke, naletala na neiskrene muškarce koji su joj slomili srce. Tako je imala tu nesreću da se svojevremeno zaljubi u osobu koja joj se lažno predstavljala, odnosno koja je još uvek bila u braku, iako je njoj govorio da je razveden.

Katarina Grujić u jednom trenutku je bila sa oženjenim.
Printscreen instagram 

Obećavao joj je ekskluzivnu vezu, a o tome je otvoreno pričala pre nekoliko godina.

- Imala sam situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi i nisam znala da je oženjen, iako su to znali njegova najbolja drugarica i svi. On mi je govorio kako ima papire za razvod - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Kada je upitana da li je bivši dečko Katarine Grujić o kojem je ovde reč možda kontroverzni fudbaler Ognjen Vranješ, odbila je da to potvrdi mada nije ni izričito demantovala.

Srećom, kasnije je upoznala Gobeljića i njeni snovi su postali javnost, te par danas uživa u ogromnoj ljubavi i ne kriju koliko su njihove emocije jake.

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!