Ćerka poznate svetske manekenke Kejt Mos u ponedeljak je na Instagramu podelila snimak svojih predugačkih crvenih noktiju na nogama i time zaprepastila pratioce. Bizaran pedikir modne zvezde Lili Grejs Mos Hak zaista nije za svačije oči.

Naime, šiljasti dugački nokti na nogama bili su tu zarad snimanja za septembarsko izdanje Perfect Magazina, ali njenih 409.000 pratilaca na Instagramu ostalo je zbunjeno ovim bizarnim manikirom, dok su se neki pitali kako jeobula čarape nakon snimanja.

Kejt Mos sa svojom ćerkom.
JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia 

Ćerka Kejt Mos izgleda sjajno na novim fotografijama, ali su džinovski nokti na nožnim prstima zasenili njenu lepotu. O pedikiru koji je zaprepastio sve pišu svi svetski mediji, iako ovo jeste trend koji su isprobale i druge, veće zvezde poput Rijane, Kim Kardašijan, Kajli Džener i Dua Lipe.

Pratioci Lili Grejs su ostavljali, većinski, šokirane komentare: "Koliko god da je volim, ovo me plaši i ne želim da gledam", "O moj Bože, ne", "", "Ne, ne i ne", "Pripala mi je muka od ovih noktiju", "Kako li obuva čarape?"...

Lili Grejs Mos je za potrebe snimanja imala dugačke crvene nokte na nogama.
Instagram 

Kao i skoro svakoj priči, tu je i druga strana odakle dopiru komplimenti koji glase: "Baš seksepilno", "Prsti izgledaju super seksi"...

Jedno je jasno - ovaj post, kao i mnogi koje objavi ova mlada zvezda, ne ostavlja nikoga ravodušnim te kako vi komentarišete trend dugaćkih noktiju na nogama?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!