Svaka priča ima dve strane, te se čini da je isti slučaj i sa Hjuu Hefnerom kojeg je veliki broj devojaka, kao i bivših zečica optužilo za silovanja, zlostavljanja i ucene. Ipak, bilo je i onih koji su branili nekadašnjeg vlasnika Plejboja, poput njegovog sina, koji je govorio da sve što je izneto su notorne laži. Takođe, Hefova bivša supruga Kristal veoma je pozitivno govorila o svom pokojnom mužu, iako je potvrdila da je uništila na hiljade primeraka osvetničke fotografije.

Hfnerova bivša supruga Kristal ga je barnila od optužbi.
Roth Stock Collection / Everett / Profimedia 

Sada se grupi onih koji su stali na stranu Hefnera pridružila i glumica i nekadašnja zečica Dženi Mekarti koja je istakla da je njeno iskustvo u Plejboj vili bilo drugačije. Zapravo, ona je život u vili uporedila sa internatom pri katoličkoj školi u kojem je nekada živela.

Mekarti, koja je prvi put pozirala u Plejboju 1993. godine, a potom proglašena za zečicu godine 1994, rekla je, izmeđuostalog, i da je odbila da učestvuje u seriji u kojoj su druge devojke otkrile zastrašujuću istinu života sa Hefnerom. Mekarti tvrdi da su je zvali više puta, ali je ona istakla da je u vili živela u mirnijem razdoblju.

- Pitali su me da vodim tu emisiju. Želeli su da budem zaista uključena i da budem izvršni producent- rekla je ona u podkastu #NoFilter Zeku Peteru i dodala da ih je odbila šest puta jer nije imala iskustva u tome. Naglasila je i da ne bi želela da bude pogrešno shvaćena i da joj se srce slamalo kada je slušala priče raznih žena.

Nije doživela strahote

Priče tih žena pre svega se odnose na seksualno zlostavljanje, drogiranje, izolaciju ukoliko su neposlušne, seksualnu eksploataciju, a  Dženi je zahvalna što to nije doživela.

-Tako sam zahvalna što je, kada sam ja bio tamo, Hef bio oženjen svojom drugom ženom Kimberli Konrad, a Plejbojova vila je na neki način vođena kao stroga spavaonica. Kao, nismo smeli ni blizu Hefa niti da se motamo oko kuće. Bilo je to skoro kao katolička škola, da budem iskrena - rekla je Makarti, koji je poslednji put pozirala za Plejboj sa 40 godina.

Dženi Mekarti tvrdi da je imala sreće što je Hef u vreme kada je bila u vili, bio oženjen.
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ona navodi i da nije bilo orgija i velikih zabava.

- Mislim da sam otišla tamo u vremenskom okviru kada je sve bilo normalno i sigurno. Čuti priče tih djevojaka bilo je stvarno teško i traumatično – navodi Dženi, a kako nekadašnja zečica izgleda danas, pogledajte u galeriji u nastaku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Dženi Mekarti, nekadašnja Plejboj zečica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!