Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama gde njene objave svakodnevno prati više stotina hiljada ljudi.

Đina Džinović ne prestaje da privlači pažnju medija svojim izgledom, a neretko je na meti kritika zbog provokativnih izdanja.

Isto tako se često komentarišu i estetske operacije kojima se podvrgla.

Kada se uporede fotografije s početka njenog pojavljivanja na TikToku, pre operacija, i danas mnogi vide razlike kako na licu tako i na telu. Mnogi smatraju da se povrgla estetskim korekcijama, a pored filera u usnama koje je i sama priznala, sad je navodno otkriveno da je u jednoj poznatoj klinici u Beogradu ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat, piše Kurir.

To je bio rezulatat nezadovoljstva svojim kukovima koje nije mogla da dovede do savršenstva uz redovan trening i izbalansiranu ishranu.

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Nos joj je danas dosta ravniji i prćastiji nego što je to bio slučaj ranije.

U nastavku pogledajte kako Đina Džinović izgleda danas:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Đina Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!