Džon i Kejt Goslin javnost je upoznala kada su, nakon bliznakinja, dobili – šestorke. Odmah su dobili ponudu za rijaliti emisiju, koju su brže-bolje prihvatili, ne sluteći da će im to zauvek promeniti živote.

Posle razvoda od Džona, Kejt Goslin je nastavila da snima, pa su emisiju preimenovali u „Kejt plus osam“. Usledio je niz skandala, a u poslednjoj javnoj raspravi tata Džon tvrdi da majka Kejt krade novac od svoje dece. Reč je o nezanemarljivoj sumi od 100.000 dolara, piše Citymagazine.rs

Džon Goslin tvrdi da je njegova bivša supruga Kejt ukrala 100.000 dolara od njihove dece, ali rijaliti zvezda se brani da je samo „pozajmila“ sredstva.

kejt i džon proslavili su se rijalitijem
Shutterstock 

U pravnim dokumentima do kojih je došao The Sun, zvezda „Kejt plus 8“ je priznala da je dva puta podigla po 50.000 dolara iz fondova dvoje svoje dece, ali je rekla da je to „da bi preživela“.

U podnesku na sudu iz 2019, Kejt je tvrdila da su sredstva sa Haninih i Kolinih računa korišćena za „namirivanje troškova nje i dece“, ali je iste godine na kraju kupila kuću pored jezera u Severnoj Karolini od 750.000 dolara.

„To je odvratno i moralno veoma pogrešno“, rekao je Džon za The Sun.

nakon razvoda od kejt džon nije imao kontakt sa svom decom
Shutterstock 

- Roditelji ne bi trebalo da podižu novac sa ovih računa bez dozvole i bez sastavljanja papirologije da će ga vratiti, ali ona nije dostavila papire i nikakva plaćanja nisu izvršena.

„Ne možete samo da živite od novca svoje dece“, dodao je on.

U dokumentima, Kejt je takođe tvrdila da joj osmoro dece zapravo duguje novac jer je iz svog džepa platila njihovu privatnu školarinu.

„Dakle, mislim da ne želim to da naplatim, ali sam pozajmila 100.000 dolara iz dečjeg fonda“, tvrdila je u podnesku.

“I tehnički mi duguje 387.000 dolara.”

kejt je optužila svoju decu da joj duguju novac
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako bivši par deli osmoro dece, Džon je ranije rekao da ima kontakt samo sa Hanom i Kolinom.

„Komunikacija sa decom koja žive sa Kejt je veoma teška jer nemam otvoren odnos sa njima“, rekao je na proslavi kada su njegove šestorike 10. maja napunile 18 godina.

„Kejt me je otuđila od te dece. Mislim da je to bila loša roditeljska odluka“, tvrdi on i dodaje:

„Bilo bi mnogo bolje da je bila otvorenija sa njima i bolje objasnila stvari“.

Dok Hana i Kolin žive sa svojim tatom od avgusta 2021, Aleksis, Aden, Džoel i Lija žive sa Kejt.

Džon, koji sa Kejt takođe deli 21-godišnje bliznakinje Karu i Medlin rekao je da se konačno oseća „slobodnim“ nakon što je okončao višegodišnju bitku za starateljstvo sa bivšom.

„Slobodan sam u smislu da sada imam odraslu decu. Imam svoj biznis i sada je vreme da krenem dalje“, objasnio je Džon.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!