Ukoliko ste poslednjih dana ulazili na mreže, nevezano da li su u pitanju TikTok ili Instagram, ogromne su šanse da ste barem jednom videli ime Polina Nioli.

Ova mlada devojka uživa ogromnu popularnost, kupa se u luksuzu i jednostavno, živi život o kakvom mnogi maštaju. Ono što je posebno u čitavoj priči je to što novac koji danas ima nije nasledila, niti joj ga je neko poklonio, već ga je zaradila sama i to za samo 5 godina.

Polina Nioli uživa ogromnu popularnost, kupa se u luksuzu i jednostavno, živi život o kakvom mnogi maštaju
Instagram 

I ne, nije nikakva priča o OnlyFans i sličnim varijantama, koje prve padnu na pamet kada spomenemo ogroman priliv novca za kratko vreme. Polina je ruska infuenserka, model i glumica, a od skoro i vlasnica kompanije donjeg veša. 

Kako ona kaže, svoj put započela je još 2017. godine, kada joj je bilo dosta svog "prethodnog" života. 

Ona tvrdi da u početku, nije imala nikakve veze, ni novca, ali je imala snažnju želju za radikalnim promenama i bila je odlučna da uspe po svaku cenu. 

Polina Nioli u početku nije imala nikakve veze, ni novca, ali je imala snažnju želju za radikalnim promenama
Instagram 

Lepa Ruskinja je 2017. godine radila smene od 12 sati u restoranu brze hrane u Rusiji i živela je u malom apartmanu u kome je tuš zapravo bio u kuhinji, a wc šolja nije imala dasku.

Polina kaže da je oduvek znala će "uspeti u životu" i da je rođena za velike stvari, ali da je sedela skrštenih ruku, pa je tako pre pet godina odlučila da uzme stvari u svoje ruke.

Nakon što je dala otkaz u restoranu brze hrane, počela je da radi kao menadžer društvenih mreža, u čemu je bila vrlo uspešna, a njeni klijenti su počeli da je preporučuju, tako da se ubro našla na poziciji menadžera bloga.

Iz te tačke nije bilo nazad, Polina je shvatila da joj se otvaraju velika vrata, za koja nikada nije bila spremnija. 

Početkom 2019. godine počela je da radi sa većim imenima, a ubrzo je angažovala i svog prvog zaposlenog, dok se broj na čak 20 zaposlenih povećao već do kraja iste godine.

Polina Nioli je početkom 2019. godine počela je da radi sa većim imenima
Instagram 

Godine 2021. nakon pandeije korona virusa, uspela je da se pozabavi svojom firmom koju je otvorila 2020. Njen instagram nalog postao je bogatiji za čitavih milion pratioca, a u tom trenutku, Polina je znala da je upravo zakoračila na prag poznatih ličnosti.

Počela je da sarađuje sa poznatima, sa proslavljenim brendovima i počela je da investira u filmsku produkciju.

Kao poruku svima šalje motivaciju za inicijativu.

- Bez obzira na to u kojoj poziciji se sada, trenutno, nalazite, verujte da možete potpuno promeniti svoj život. Pronađite svoju strast i razvijajte svoje sposobnosti, tako da od nje napravite svoj osnovni prihod. Nakon toga stvari će same početi da vam dolaze - savetuje Polina.

Top 5 saveta kako da promenite svoj život

Polina kaže da je morala da uvede neka nova pravila i da donese odluke, koje su joj pomogle da napreduje.

Polina Nioli morala da uvede neka nova pravila i da donese odluke, koje su joj pomogle da napreduje
Instagram 

- Imam 5 životnih pravila koja su učinila moj život ovakvim kakav je trenutno.

1. Uvek povećavajte svoj prihod

- Svakog meseca moram da zaradim bar nešto više nego mesec dana ranije. Ovo pravilo se pridržavam od 2019. godine, zato mi prihodi rastu tako brzo.

2. Uključite se u različite aktivnosti kako biste stimulisali svoj mozak i proširili svoj pogled

Boks, balet, putovanja u nove zemlje, učenje novog jezika itd. Sve je to neophodno da bi vaš mozak bio aktivan. Pomaže u stvaranju ideja i stvaranju novih poslova.

3. Donosite odluke brzo

- Kad dođem na neku ideju – odmah radim na tome. Naravno, neke od ideja ne funkcionišu. Ali kada ne trošite vreme na čekanje i preterano razmišljanje, vi delujete i povećavate svoje šanse za uspeh.

Polina Nioli radi na idejama kako joj dođu.
Instagram 

4. Delegirajte

- Delegiram sve što mogu. Imam dadilju za svog psa, imam kuvara, ne peglam i ne radim svoje kućne poslove. Potpuno oslobađam svoje vreme da radim i stvaram nešto novo.

5. Planirajte

- Zapišem apsolutno sve što treba da uradim i napravim jasan plan. Svaki dan imam najmanje tri obavezna zadatka. Na kraju meseca sve to sastavim, analiziram svoje rezultate i napravim novi plan. Ovo mi pomaže da se fokusiram na trenutne ciljeve i da me ne ometaju manje prioritetni zadaci - objašnjava dvadesetpetogodišnja Ruskinja.

Polina ima 15 naloga na Tiktoku i isto toliko na Instagramu, a jedan od Tiktok naloga je na srpskom jeziku i skoro je snimila video u kome je analizirala potrošnju tokom jednog prosečnog dana u Njujorku.

Njena računica je iznosila oko 12.050 dolara, od kojih je samo doručak, spremnjen od strane njenog privatnog kuvara , iznosio 120 dolara.

Ipak, u poslednje vreme može se pročitati i da je u pitanju prevara, odnosno da je ovo još jedan slučaj poput Ane Sorokin, odnosno Ani Delvi kako se predstavljala - lažnoj nemačkoj naslednici koja je optužena da je ukrala stotine hiljade dolara od banaka, finansijskih insititucija i svojih prijatelja u periodu između 2013. i 2017. godine, a sve na ime umetničkog kluba koji je želela da otvori i koji je nazivala "Ana Delvi Fondacije".

Naime, pojedini njeni saradnici su se oglasili sa optužbama da je Polina pred bankrotom, da jedva plaća svoj skupi životni stil, te da je stvarnost potpuno drugačija. Takođe, s obzirom da se o Polini piše i kao o glumici, ispostavilo se da je igrala samo u jednom ruskom, i dva američka od kojih su svi veoma loše ocenjeni, a njene uloge su bile izuzetno male.

Njeni saradnici su inače banovani sa Wikipedije nakon što je trebalo da se objave stranice o njenom životu, s obzirom da je utvrđeno da je u pitanju samopromocija. Sve je više onih koji se oglašavaju sa dokazima, ali je još uvek nejasno da li u tim pričama ima istine ili ne, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kakvim životom danas živi Polina Nioli.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!