Tih pedesetih i šezdesetih godina, ukoliko biste pitali žene ko je bio najbolji frajer na javnoj sceni jednoglasno bi vam rekle - Elivis. Kralj roka bio je poznat kao magnet za pripadnice lepšeg pola, a za njegove nastupe uvek se tražila karta više.

Žene su takoreći bile u histeriji na njegovim koncertima, vrištale su i plakale maštajući da postanu nova "gospođa Prisli".

Iako je njegovo srce ukrala lepa Prisila tokom služenja vojnog roka u Nemačkoj '50-ih, znalo se da je tokom godina imao mnogo ljubavnica.

Elvis je bio oženjen samo Prisilom.
Youtube Elvis Presley - Always On My Mind

Zahvaljujući njegovoj depresiji, prevarama i zavisnosti od opijata brak se urušio, a Elvis pred kraj života ostao ostavljen od svih koje je nekada zvao porodicom. Uporedo, u knjizi 'Elvis Presley: A Southern Life', autor Džoel Vilijam navodi kako Elvis nije imao samopouzdanja u krevetu, a mnoge njegove ljubavnice tvrdile su da je na tom polju kralj rokenrola bio precenjen.

Slavni muzičar godinama je u svoju vilu u Palm Springsu dovodio devojke i organizovao golišave žurke na bazenu, ali njegova supruga Prisila nikad na njih nije bila pozvana. Jedan od njegovih bivših saradnika otkrio je kako su Elvisa zvali 'kraljem predigre' jer su mu dodiri i osećanja koja su prethodila samom seksualnom činu bila važnija od samog seksa.

"Prisila i on često su se igrali doktora i pacijentkinje, ali su dovodili i druge devojke u spavaću sobu. Elvis je bio veo vešt udvarač. Kada je to hteo, mogao je bilo kojoj devojci da stvori iluziju da je ona za njega jedina na svetu", navedeno je u knjizi.

"Bio je jako sladak i savršeno se ljubio, ali u krevetu nije bio pastuv kakav sam očekivala da će biti. Nije mogao da bude prirodan zbog svih droga koje je uzimao", poverila se glumica Sibil Šepard koja je imala kratku aferu s njim. Navodno je jednom prilikom proveo noć s nekoliko 14-godišnjakinja s kojima se 'tukao jastucima, ljubio, rvao i mazio'.

Nakon što mu je 1968. godine rođena ćerka Liza Meri, Elvis Prisli više nije hteo da spava sa svojom suprugom. 'Menjao je ženu za ženom, baš kao što je menjao doktore koji su mu prepisivali razne tablete. U tom haosu nije stigao da se preispita gde greši i kako da preuzme kontrolu nad svojim životom', jednom prilikom otkrila je novinarka Alana Naš.

U knjizi se navodi kako je legendarni muzičar obožavao mlade devojke kao i da su ga posebno zanimale device. I Prisila je imala svega 14 godina kada su se sreli, dok je on bio 10 godina stariji.

Navodno je jednom prilikom odbio Natali Vud tvrdeći da je ona prestara za njega - imala je 18 godina, a on 21. Knjiga, takođe, prikazuje niz primera u kojima je uključio mlade devojke da se bore u blatu u belim gaćicama, špijunirao parove tokom polnog odnosa u jednoj od svojih kuća u Holivudu instalirajući dvostruko ogledalo u kupatilu.

Jedna od poslednjih njegovih žena bila je njegova zadnja ljubavnica Džindžer Alden. Džindžer i Elvis bili su u vezi pred kraj njegovog života, koji je proveo u Las Vegasu. Upravo je ona bila ta koja je na kraju pronašla Elvisa mrtvog nakon srčanog udara i konzumiranja prevelike količine tableta.

Džinger je tako 2002. godine otkrila i kako je izgledalo njeno prvo vođenje ljubavi s Elvisom. Navodno joj nije skinuo donji veš, a ni sam nije skinuo odeću sa sebe. Bio je uveren kako ljudi ne bi trebalo da budu goli dok se ne venčaju - ali ga to nije sprečilo da u mraku, tako obučen, ipak penetrira u Džinger. Nakon seksa joj je poklonio sat i ogrlicu s dijamantima.

Nakon tri meseca zajedničkog života, čak je i zaprosio mladu lepoticu.

'Znala sam da ga volim i da ne mogu da zamislim život bez njega. Izgledalo mi je kao da ga znam mnogo duže nego samo nekoliko meseci. Verovala sam da sam pronašla svoju srodnu dušu. Naša veza je bila toliko intenzivna', rekla je Džinger koju je Elvis zaprosio u istom onom kupatilu u kojem je i umro.

Jutros je svet potresla vest da je svet napustila njegova ćerka Liza Meri Prisli koja je preminula u 54. godini života.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!