Gari Bjuzi, koji je najpoznatiji po brojnim horor filmovima ali i kultnim ostvarnejima poput "A Star Is Born", "The Firm", "Predator 2" i "Point Break" uhapšen je nakon što je uslikan u javnom parku u Kaliforniji spuštenih pantalona.

Glumac je u videu koji je kružio mrežama najpre normalno sedeo na klupi, da bi potom skinuo pantalone i zavukao ruku u veš. Sve to se odvilo samo dan nakon što su ga 2 žene otpužile za seksualno zlostavljanje - po jednoj tački za seksualni napad, a po drugoj za uznemiravanje.

Gari Bjuzi uhvaćen je spuštenih pantalona.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poručnik policije Šeri Hil Robert Šounman je rekao da je "radilo o kontaktu i nedozovljenom dodiru", navodi Philadelphia Inkuire koji je izvestio da su nadležni organi primili više pritužbi na njegovo ponašanje.

Inače, ovo nije prvi put da se Bjuzi ovako ponaša. Tako se, prilikom učestvovanja u "Celebrity Big Brother" 2014. prilikom žustre svađe skinuo i pokazao polne organe što je ostavilo i njegove ukućane, i javnost zgroženim.

Sada se glumac branio da je "nameštao koleno". 

"Ko ima problem sa kolenom zna da morate da sednete i da namestite stvari na svoje mesto", rekao je, međutim, na fotografijama se jasno vidi da Bjuzi namešta sve, samo ne taj deo tela. 

Kada je reč o prethodnim optužbama, slavna zvezda horor filmova tvrdi da su u pitanju neistine, ali je činjenica da godinama pati od različitih mentalnih problema, koji datiraju od davne 1988. godine, nakon skoro fatalne nesreće na motoru.

Prema rečima "Hollywood Reporter-a" iz 2019. glumac iz "Predatora" je pretrpeo teško oštećenje prednjeg režnja mozga kao rezultat sudara, što ga je učinilo "impulsivnijim i bešnjim, kao i izvrnutim pogledom na stvarnost".

"Nakon nesreće njegov bes se popeo od 0 do 10 na 11. On više nije isti čovek", rekao je tada Bjuzijev najstariji sin Džejk. "Osećam se kao da sam izgubio oca 4. decembra 1988.", a da li će glumac sada dobiti adekvatnu pomoć ili biti izveden pred lice pravde ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!