Bura oko finske premijerke Sane Marin se ne stišava. Naprotiv. Kao da nije bilo dovoljno sve što se izdešavalo pre nekoliko dana kada su se na mrežama pojavili snimci sa privatne kućne žurke na kojima predsednica finske Vlade "partija" sa prijateljima, među kojima su i neki finski političari, Instagram influenseri i muzičke zvezde, nego su se sada pojavili i novi videi koji su je stavili u prilično nezgodnu poziciju.

Podsetimo, na famoznoj žurki sa koje su procurili snimci u jednom trenutku se čuje reč "jauhojengi", što bi u bukvalnom prevodu sa finskog na engleski bilo "flour gang", što u žargonu može biti oznaka za kokain.

Ta je reč, navodno, podstaklo brojne političke i ne samo političke puritance, da pozovu na odgovornost premijerku Finske jer je navodno uživala droge. Ona bez problema pristala da bude testirana, a sada su se pojavili novi snimci na kojima se miluje sa pevačem Olavijem Uusivirtom u jednom klubu u Helsinkiju.

Sana Marin našla se na udaru kritika zbog ponašanja.
Saara Peltola / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na snimku se može videti kako se njišu od kuka do kuka dok Usivirta približava svoje lice vratu Marin i drži njegovu ruku na donjem delu njenih leđa.

U razgovoru za finski medij "Seiska", svedoci koji su bili u klubu kada su finska premijerka i njena pratnja došli u nedelju oko 2.30 ujutru, rekli su da je viđena kako pleše na isti način sa "nekoliko muškaraca". Svedoci su rekli da su sa njom bili finska pevačica i tekstopisac Alma i TikTok influenserka Sabina Sarka.

- Sana je intimno plesala sa najmanje tri različita muškarca. Takođe je sedela u krilima dva različita muškarca. Stavila je ruku pored jednog muškarca i on ju je nežno držao za ruku - navodno je rekao jedan svedok.

- Moji prijatelji i ja smo se pitali da li je ona zaista još uvek u braku. Činilo se da je prsten na ruci još uvek tu- rekao je navodno drugi svedok.

Finski medij "Seiska" je objavio i da je Marin ostala u klubu do najmanje 4.30 ujutro pre nego što je otišla kući da se oporavi. List "Iltalehti" je preneo iste navode.

Na konferenciji održanoj u petak finska premijerka je rekla da se ne seća da ju je muškarac sa kojim je plesala poljubio u vrat. Izjavila je da je i sama pogledala snimak i da njoj izgleda kao da joj Uusivirta nešto govori.

"Da, istina je, udata sam žena, ali mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne želim da ih detaljnije komentarišem. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimereno", rekla je Marin.

U međuvremenu se i pevač oglasio na Instagramu: "Mnogo je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Mogu samo da kažem ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimereno".

Činjenica je da grance između privatnog i javnog života moraju da postoje. Uostalom, svi se mi ponašamo na poslu na jedan način, dok smo u svoja 4 zida daleko slobodniji.

Sana Marin se zabavljala nakon radnog vremena, plesala, družila sa prijateljima, no, očigledno je da to što se zabavlja nekome smeta. Mi se samo pitamo da li bi ista pravila važila da je u pitanju neki muškarac, a ne žena...

Instagram Sana Marin je kontroverzna finska premijerka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!