Lejdi Luiz Vindzor koja ima 18 godina važi za omiljenu unuku kraljice Elizabete. Ono po čemu se ova devojka izdvaja jeste to što radi kao sav nomrlan svet. Naime, Luiz dok je čekala rezultate sa univerziteta, odlučila je da za to vreme nađe sebi posao.

Ćerka princa Edvarda i Sofi Veseks zarađivala je 6.63 funte po satu ovog leta radeći nekoliko dana u nedelji u baštenskom centru - uprkos tome što živi u vili od 30 miliona funti u Bagšot Parku u Sariju.

"Znao sam da je kriza i da su troškovi veliki, ali nisam mislio da ću ikada videti kraljičinu unuku da radi u baštanskom centru", rekao je iznenađeno jedan kupac.

Lejdi Luiz pomagala na blagajni, pozdravljala kupce i sadila biljke u baštenskom centru.

lejdi luzi ovo leta radila je u beštenskom centru
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

"Nisam mogao da verujem da je to bila lejdi Luiz, morao sam dva puta da pogledam", prokomentarisao je još jedan iznenađeni kupac za "The Sun".

"Ona je zaista skromna i draga mlada žena koja je ljubazna i pažljiva prema mušterijama. Činilo se da voli taj posao", "Nikada ne biste mogli da zamislite da će kraljičina unuka preuzeti ulogu radnice iza blagajne", bili su samo neki od utisaka mušterija.

lejdi luzi važi za omiljenu unuku kraljice elizabete
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U palati nisu hteli da komentarišu odluku lejdi Luiz, ali su sugrađani imali reči hvale za nju.

"Zar nije divno što je kraljičina unuka zasukala rukave i uprljala ruke, letnjim poslom pre odlaska na univerzitet, baš kao i svaki drugi normalni tinejdžer". Posle ovih komentara i odluke mlade Luiz, zaista nas ne čudi informacija zbog čega je omiljena unuka kraljice Elizabete.

Tinejdžerka uživa u druženju sa svojom bakom kraljicom i preuzima sve veću javnu ulogu u kraljevskoj porodici. Igrala je glavnu ulogu u Trooping the Color tokom proslave Kraljičinog platinastog jubileja pre nego što se pojavila na balkonu Bakingemske palate pored kraljice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!