Tilan Blondo još od davne 2007. godine zovu "najlepšom devojčicom na svetu" i taj laskavi nadimak nije dobila tek tako. Ona je modeling karijeru započela sa samo 4 godine, dok je prvu naslovnicu krasila sa samo 6, a te fotografije brzinom svetlosti obišle su svet.

Tilan mnogi nisu mogli da se nagledaju, smatrajući da je ubola "genetski džek-pot", te da izgleda kao da je nacrtana. Međutim, kako to obično biva, ulazak u poslovne vode sa tako malo godina značilo je i da lepa Tilan nije imala normalno detinjstvo, te da je rano morala da nauči šta znače red, rad, trud, disciplina i zarada novca.

Tilan Blondo u svet modelinga ušla je kao dete.
Romuald Meigneux / Bestimage / Profimedia 

Ipak, to što je bila dete kada je krenula u svet manekenstva nažalost je nije poštedelo skandala zbog kojih je morala da očvrsne.

Tilan Blondo je danas najuspešnija manekenka.
Lyvans Boolaky / ddp USA / Profimedia 

Tako je njenu karijeru još na samom početku umalo uništio slučaj sa naslovnicom za "Candeaux" na kojoj je kao desetogodišnjakinja pozirala obučena poput odrasle devojke u dekoltiranoj haljini sa vrtoglavim potpeticama.

Mnogima je ovo sve bilo previše, a njene roditelje su optužili da su ćerku praktično bacili pedofilima, pogotovo kada je i njena majka izjavila "da je bila šokirana fotografijama kada ih je videla, ali samo jer su dali desetogodišnjakinji da nosi ogrlicu koja vredi više od milion dolara".

Ipak, Tilan je uspela da prevaziđe spornu situaciju i nastavi da gradi karijeru u tišini. Nikada nije bila skandal-majstor, te se o njoj poslednjih godina pisalo samo zbog poslovnih uspeha sve do kraja 2021. kada je i sama otkrila da je bila u situaciji opasnoj po život.

Tilan Blondo završila je nedavno u bolnici.
printscreen/instagram 

Ona je najpre na svoje mreže okačila fotografije iz bolnice, a potom priznala da je imala nekoliko operacija nakon što joj je eksplodirala cista na jajniku.

- Tri meseca nakon toga, stomak je opet počeo da me boli. Svi smo mislili da je to zbog operacije. Ove godine sam bila kod tri različita ginekologa, bila u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi ponavljali: "Ne brini, sve je samo u tvojoj glavi".

Tilan Blondo su doktori nedavno spasili život.
printscreen/instagram 

Tilan je završila u urgentnom nakon četiri dana, kada su je ponovo uveravali da je sve okej, te da će imati kontrolu za par meseci. Međutim, srećom, jedan od doktora video je ogromnu cistu na jajniku, te joj, kako i sama priznaje, spasio život.

Nakon sporne situacije, Tilan je radila, ali manje, a njena javna pojavljivanja mogla su da se prebroje na prste jedne ruke. Međutim, čini se da je manekenka konačno bolje, te su je paparaci prvi put od početka sezone uslikali na plaži sa dečkom DJ-om Bendžaminom Atalom koji je sa njom bio i u najtežim trenucima i koji ju je nedavno i verio.

Par se nije odvajao i sve vreme su se grlili i razmenjivali nežnosti. Tilan je na svakom koraku izazivala oduševljenje, a malo ko je mogao da skine pogled sa lepe manekenke, ali se činilo da ona ima oči samo za Atala.

Ona je inače u poslednje vreme i aktivnija na Instagramu, gde redovno dobija komplimente na račun linije, a kako Tilan sada izgleda nakon brojnih operacija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Evo kako danas izgleda Tilan Blondo nakon svih operacija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!