Slavni modni dizajner Kelvin Klajn trudio se od samog početka karijere da svoj privatni život sačuva van "svetlosti reflektora", međutim, tu i tamo ga je moguće videti sa dečkom Kevinom Bejkerom sa kojim se retko pojavljuje u javnosti.

 Iako su zajedno više od 5 godina, njihova zajednička pojavljivanja mogu se izbrojati na prste jedne ruke, te su mnogi stekli utisak da svog 45 godina mlađeg dečka krije od svih.

Kelvin klajn uživa u vezi sa 45 godina mlađim dečkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovaj navodni par se poslednji put pojavio zajedno u decembru prošle godine u jednom restoranu, a svoju ljubavnu vezu nikada nisu zapravo potvrdili iako su zajedno od 2016. godine. Tada su se prošetali crvenim tepihom na American Ballet Theatre’s Fall Gali, a Kevina su, zbog razlike u godinama, automatski proglasili "muškom sponzorušom". 

Kelvin Klajn i Kevin Bejker se retko mogu videti u javnosti.
GHO$T / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, veza sa njim došla je kao ogromno iznenađenje s obzirom da je Kelvin Klajn bio oženjen dva puta i to sa ženama. Davne 1964. sudbonosno "da" je izgovorio tekstilnoj dizajnerki Džejn Sentr sa kojom je dobio ćerku - televizijsku producentkinju Marsi Klajn (55).

Razveli su se nakon 10 godina braka, a onda je 1986. oženio svoju asistentkinju, fotografkinju Keli Rektor.

Njihov brak je okončan 2006. godine, a onda je u njegov život išetao 48 godina mlađi Nik Gruber, bivša zvezda filmova za odrasle. Raskinuli su posle dve godine, a navodno se Gruber borio i sa zavisnošću od narkotika, kao i da je uhapšen zbog posedovanja kokaina. Kelvinu je ova veza umalo uništila ugled, međutim, bilo mu je i te kako stalo do njega i platio mu je lečenje na najboljim klinikama. 

kelvina klajna je skupo koštala veza sa nikom gruberom.
Marion Curtis / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Uprkos svemu što se dogodilo i što je učinio, Kelvin i dalje voli Nika", rekao je tada izvor za Page Six.

Inače, zanimljivo je da je slavni dizajner jednom prilikom i rekao da nije gej, već biseksualac, što objašnjava njegove veze i sa ženama i sa muškarcima. 

"Ne verujem u etiketiranje, verujem u ljubav", rekao je jednom prilikom.

Kelvin klajn skrasio se kraj 45 godina mlađeg nakon brojnih neuspelih veza.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kada je reč o Kevinu Bejkeru, po retkim pojavljivanjima u javnosti da se primetiti da dizajneru ova veza veoma prija. Više puta su viđeni na romantičnim večerama, ali par nije želeo da komentariše svoj odnos, verovatno poučeni prethodnim iskustvima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!